Webcafe

Слушай я... 40 въпроса към Белослава

зорница аспаруховаЗорница Аспарухова
22.05.2018, 16:28 (обновена 17.07.2018, 15:04)

“40 въпроса към ...” е съвместна рубрика на webcafe.bg и ESTHEDERM в която ви срещаме с жени, които не робуват на клишета и предразсъдъци. Те са естествени, вдъхновяващи и взимат най-доброто от живота. “Създавам грижа за кожата не за да правя жените красиви, а защото те са красиви” е казал Жан-Ноел Торел, създател на френската козметична марка.

„Дай ми време да премина, през всички трудности да продължа..." представете си това, но изпято от Белослава. Това е най-новият й сингъл „Дай ми време", който ще бъде представен съвсем скоро, а ние имахме възможност да я хванем, докато го записваше.

Белослава е третата жена, която застава пред камерата на webcafe (първите две бяха Деси Стоянова и Лилия Маравиля), която успя да отговори на цели 40 въпроса без затруднение.

Феновете й може да я чуят на 31 май в Sofia Live Club и както ще разберете от това видео, Белослава е доста яка на живо.

От Sade през перфектната възраст, от шоколада и виното до тайните за красота, за нея научихме неща, които иначе нямаше кака да знаем.

Като бонус тя ни попя, разказа ни за дъщеря си и ни позволи да се разходим из Musicclinic Records, където музиката й започва своя живот.


Още от Жени в действие