Webcafe

451 градуса по Маравиля

зорница аспаруховаЗорница Аспарухова
14.05.2018, 11:02 (обновена 16.05.2018, 10:44)

“40 въпроса към ...” е съвместна рубрика на webcafe.bg и ESTHEDERM в която ви срещаме с жени, които не робуват на клишета и предразсъдъци. Те са естествени, вдъхновяващи и взимат най-доброто от живота. “Създавам грижа за кожата не за да правя жените красиви, а защото те са красиви” е казал Жан-Ноел Торел, създател на френската козметична марка.

Представихме ви Деси Стоянова, а втора в нашата поредица е неотразимата Лилия Маравиля от Тетаър София

„Пея, танцувам, сигурно имам и нещо още по-скрито“, ни казва Лилия Маравиля на въпроса какъв е скритият й талант. Може би защото не вярва в такива неща, или най-вероятно защото повечето хора, които са я гледали на сцената и в киното, познават нейния талант.

Но за сметка на това може да цитира Джон Малкович в „Опасни връзки“. Лилия Маравиля играе на сцената на Театър София от години. Може да влезе в ролята както на палач - в случая на жената на палача в постановката „Палачи“ от Мартин Макдона, реж. Стоян Радев - така и в тази на дойката в „Ромео и Жулиета“ - роля, която не е вярвала, че някога ще получи.

Преди близо 8 години звездата й изгрява и на голям екран, когато се появява във филма Love.net. След това зрителите имат възможност да я гледат и в сериалите „Под прикритие“ и „Връзки“.

Иначе е женена за италианец, оттам идва и фамилията й, майка е на дъщеря, обича да носи жълто и е усмихната широко.

Нашият екип се срещна с Лилия зад кулисите на Театър София, преведе я през сцената и я остави да репетира, като междувременно й зададе 40 въпроса, от които научихме как ще се казва автобиографията й, с кого би пила кафе и какво му е толкова специалното на Мартин Макдона.

Oще: esthederm  деси стоянова  жени в действие  лилия маравиля  театър софия 


Още от Жени в действие