Webcafe

Ketel One Bloody nice

Дани Блажева
28.05.2018, 12:49 (обновена 30.05.2018, 17:45)

еп.9 /10: рецепта за коктейл Bloody Mary

Холандия е известна като страната на лалетата, но малко хора знаят за нейната съблазнителна, течна забележителност – водката Ketel One, която играе на свой терен в коктейла Bloody Mary в този епизод на поредицата World Class Home Edition. Приготви се да забъркаш ултра премиум коктейл с ултра премиум лекота и не забравяй да почерпиш приятелите си като се настаните удобно да гледате световното по футбол.

Ketel One Bloody Mary

Съставки:

  • 50 ml водка Ketel One
  • 120 ml доматен сок
  • 10 ml прясно изцеден сок от лимон
  • 8-10 ml Worcester сос
  • 3-4 капки сос Tabasco (класически)
  • щипка сол
  • щипка черен пипер

Метод: Пригответе предварително малка чинийка с микс от сол и пипер, както и декорацията от стрък целина и резен лимон. Навлажнете ръба на чашата с резена лимон и го потопете в микса от подправки, за да се образува венец. Налейте последователно водката, соковете и сосовете. Добавете сол и пипер на вкус и декорирайте с лимона и целината.

За World Class Home Edition

World Class Home Edition пренася първокласното коктейлно изживяване в комфорта на собствения ви дом. Следете поредицата рецепти за коктейли, приготвени в няколко лесни стъпки от World Class барманите на България Николай Нейков, Димитър Димитров и Димитър Петровски с висококачествена алкохолна основа, семпли и достъпни съставки, и без специализирани бармански инструменти, за да се насладите на истински страхотни напитки винаги, когато ви се прииска.

Oще: bloody mary  cocktail  lifecafe  world class home edition  барман  блъди мери  водка ketel one  димитър димитров  димитър петровски  доматен сок  знаменитости  кино  коктейл  модни тенденции  николай нейков  пътувания  рецепта за коктейл  фотогалерии 


Още от World Class Home Edition