Webcafe

Не се съмнявай в нея: Вики Терзийска

Анелия ГеоргиеваАнелия Георгиева
02.06.2018, 09:14 (обновена 04.06.2018, 16:46)

Тя има много роли и е безупречна във всяка от тях

Увереността е основната съставка на естествената красота. Това e посланието на новата козметична линия bevola на Kaufland, чиято мисия е да стимулира и подчертае нашата индивидуалност.

Bevola е марка с характер, която ни вдъхновява да се чувстваме добре в собствената си кожа, да се обичаме такива, каквито сме - естествени и истински. Затова заедно с Kaufland ви споделяме ярките примери за увереност, а ако има човек, на когото тя наистина да отива - това е Вики Терзийска.

Познавате я като момичето с кафеви очи и готината вокалистка на „Мастило", която със сигурност ще ви накара да си припявате „в ръцете ти е най-добре", докато е на сцената. Това, което може би не знаете, е, че към днешна дата освен ролята си на музикален изпълнител, Вики Терзийска има поне още 16 000 роли.

Тя е артист, музикант, съпруга, перфекционист, човек, който се вдъхновява от музиката, който обича да готви, да отглежда цветя и се изправя гордо срещу несправедливите обвинения на мъжете, че жените са лоши шофьори.

Но може би най-любимата роля на Вики Терзийска днес е тази на майка на Маргарита - нейната дъщеря.

Дъщеря ми е едно диво същество, което много се е метнало на мен по своя телешки темерутизъм. Общо взето не знам как ще се справим с нея. Или тя с нас. Ще видим кой кой", споделя с топъл смях Вики. Защото ако ролите в календара й са стриктно разграфени, то ролята на майка Вики изпълнява 24 часа в денонощието и това я прави щастлива.

Как не се изморява? Как успява да запази живеца в себе си и да се справя така добре с всичко, с което се захване? Отговорът е един - чрез увереност.

Вики Терзийска е от онези жени, на които увереността страшно им отива. Но всъщност ако питате самата нея, увереността е нещо, което отива на всекиго.

А каква е рецептата за вяра в себе си и обич към теб самия, Вики ще ви сподели във видеото. Затова я слушайте и не се съмнявайте в нея.

Oще: bevola  kaufland  вики терзийска  виктория терзийска  грижа за семейството  кауфланд  козметика  козметична марка  мастило  музика  увереност 


Още от Жени в действие