Помощ от приятел: Къде скриха черпака на Олга и Невена | webcafe.bg
Webcafe

Помощ от приятел: Къде скриха черпака на Олга и Невена

Анелия ГеоргиеваАнелия Георгиева
04.04.2018, 10:51 (обновена 07.04.2018, 09:35)

Какво ще стане, ако съберем на едно място двама кулинари, скрием им черпака и ги накараме да си го намерят сами? Е, със сигурност ще почакате за храната, защото вечеря без черпак не се готви, но пък ви уверяваме, че с комбинацията от добри кулинари и хубава кухня, чакането ще си заслужава. Все пак решихме да проверим.

Каква е задачата?

Предизвикателството е точно и ясно - в две различни кухни на ИКЕА сме скрили два черпака. Двамата участници трябва да намерят скритите черпаци. Печели този, който намери първи черпака в своята кухня.

Кой търси?

„Черпакотърсачи" са Олга и Невена - основатели и собственици на най-новата услуга в България gastronomy.bg.

Олга и Невена са откриватели в кухнята по душа - готвенето е тяхната най-голяма страст, затова измислят начин да помогнат на любителите на готвенето да прекарват повече време в кухнята и по-малко - по опашки в супермаркетите. Именно това предлага услугата gastronomy.bg - избирате си от сайта рецепта, която да сготвите, посочвате броя порции и поръчвате продуктите. А те пристигат директно във вашата кухня с гарантирано качество и от сигурни производители. В gastronomy.bg можете да избирате сред разнообразни рецепти, между които не липсват и тематични такива - най-новото е специалното им великденско меню.

Звучи лесно и бързо, нали? Да видим обаче дали Невена и Олга са толкова чевръсти в търсенето, колкото и в готвенето.

Къде ще търсят?

Двата черпака скриваме в две различни кухни на ИКЕА с кухненската система METOD* - кухня SÄVEDAL с традиционен скандинавски дизайн  и кухня VEDDINGE/UDDEVALLA, подходяща за цялото семейство.

И така...три, две, едно...начало на търсенето!

В двете кухни настава стихия. Олга и Невена отварят шкафове, хладилници и кошчета, намират скрити чекмеджета, проверяват дори в пералните. Няма да чуете стандартното разярено тряскане на шкаф, когато сте объркали захарта със солта, тъй като шкафовете на кухните имат механизъм за плавно затваряне.

Олга и Невена се гонят с времето, защото местата в кухните, където може да е скрит черпакът, са толкова много, че надали 1 минута ще им стигне да го намерят. От наша гледна точка това не е никак лошо, даже напротив - най-честият проблем в кухните обикновено е липсата на шкафове за съхранение на всички вещи, докато тук е спазен принципът, който най-много обичаме: „Колкото повече, толкова по-добре".

Лесното за Олга и Невена в случая, е, че METOD системата позволява да организираш пространството и мястото за съхранение изцяло както ти искаш.

Знаете какво се случва обикновено - купувате си кухня, монтирате я и в първите дни всичко изглежда чудесно до момента, в който не осъзнаете, че може би на съдомиялната не й е мястото там, удряте си главата, когато отваряте горните шкафове, закачалката за готварските прибори е над мивката вместо над печката, където ви трябва, когато ситуацията се нажежи, а и като цяло май този цвят не ви харесва.

С METOD системата ИКЕА спестяват тези неприятни кухненски случки, защото дават възможност всеки да организира кухнята си по свой вкус, като избере сам размера, механизмите за отваряне и съхранение, осветлението, стила и цветовете на своята кухня.

За доказателство - Олга и Невена приключват търсенето невредими и усмихнати, а по-бърза се оказва Невена.

Да видим сега дали вие ще успеете да намерите черпака.

 

*Кухненска система METOD на ИКЕА ти позволява да организираш пространството и мястото за съхранение по най-подходящия за теб начин. Системата се предлага с 25 години безплатна гаранция, а до края на месец април всеки клиент, който закупи кухня METOD на стойност над 500 лв., получава безплатен монтаж. Предложението е валидно за зона 1* - регионите на София, Варна и Бургас.

 

Oще: gastronomy.bg  ikea  всеки може да  всеки може да има мечтаната кухня  готвене  икеа  икеа българия  кулинари  кулинария  кухня  кухня metod  пазаруване онлайн  покупка на кухня  поръчка на кухня 


Още от Ikea

Най-коментирани