9, които Реал не трябваше да продава

След назначаването на Зинедин Зидан Реал Мадрид промени трансферната си политика.

В последните две години на „Сантяго Бернабеу” няма звездни попълнения. Дори приходите от продадени футболисти са повече от парите, дадени за нови.

Френският специалист разчита на много момчета от академията, главно като резерви, разбира се, но същевременно успя да доразвие Иско и Марко Асенсио и да ги превърне в новите любимци на феновете.

Входящите трансфери на Зизу са също все млади момчета – Алваро Мората, Дани Себайос и Тео Ернандес.

И тримата оправдаха и оправдават платените за тях не особено големи суми в настоящата трансферна обстановка.

Всяка крайност обаче не е добра. Продажбите на Мората, Мариано Диас и пускането на Хамес Родригес под наем в Байерн Мюнхен скъсиха скамейката на Зидан и самият той дори призна, че клубът е допуснал грешка, когато не е привлякъл нов нападател през лятото.

Мората и Мариано са само последните примери за някои огромни грешки, които дори клуб като Реал Мадрид прави на трансферния пазар. Но такива имаше и в миналото.

В галерията сме събрали 9 футболисти, с които „кралете” сбъркаха много, че се разделиха.

#1 Вълков 14.10.2017 в 21:17:01

Любчо ,любчо прекалено насериозно се вземаш. Тези футболисти стават за Барселона ,Челси, Ювентус,Байерн и т.н. но за РЕАЛ не стават.Йозил-живурка в Арсенал,Ди Мария-не можа да си намери място,Мората- балежи в Челси добре, ама Челси,Хуан Мата -бива, ама имаме Модрич Крос и Каземиро??? Макелеле- Челси и ПСЖ............Робен-куц кон 24мил.??? 6 пъти шампион на Германия....браво ама с Байерн, какво да говорим. Ако мислиш че повече рабираш от Перес иди стани президент и решавай ,ама огледай се къде се намираш и не пиши глупости ,не се излагай.

Новините

Най-четените