Тиквеният пай - класиката на американската есен
В България вкусното ястие също не може да ни се опре
В България вкусното ястие също не може да ни се опре
Боб на супа, боб на фурна, боб с месо...
В Газиантеп са ненадминатите ѝ майстори
И ще имаме кисело зеле за мезе и за готвене
И с еврейски корени
Наричат темпе още "месо от Ява"
Те са на почетно място сред зимнините
Или Кортадийо Мексикано
И как да си го приготвим у дома?
Кишът вече далеч не е специалитет само във Франция
Дори на много години те не са опасни, но губят аромата си
Не, в нея няма пиле и сметана
Бирата на Октоберфест потече точно в 12 на обяд местно време
Три лесни трика
Добави приложението и достъпвай новините бързо и удобно от началния си екран.