Официално: Илиан Илиев поема Левски от лятото

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев обяви на пресконференция, че Илиан Илиев ще е новият треньор на отбора от лятото.

Настоящият наставник на Берое ще подпише договор за три години.

Длъжността спортен директор, която досега заемаше Георги Иванов-Гонзо, се закрива и цялата спортно-техническа власт ще премине в ръцете на старши треньора.

До края на сезона отборът ще се ръководи от триумвират, съставен от Ясен Петров и досегашните помощник-треньори Викторио Павлов и Ивайло Петров.

Тонев обясни в подробности, че предпочитаният вариант от страна на клуба е бил Станимир Стоилов, който да встъпи в длъжност незабавно, но въпреки че условията, поставени от Мъри, да бъде освободен Георги Иванов и да се изплати сумата, която Левски му дължи от предишния период начело на отбора, са били удовлетворени, той е поискал и връщането на Наско Сираков на работа в клуба, което не е позволило да се стигне до споразумение.

 

#1 77 07.04.2012 в 09:37:26

Не всичко е ПАРИ, приятелю! Има неща, като чест, достойноство, гордост от нещо което си съградил сам! Получил си подкрепата на цял футболен град като Стара Загора! Нима всички тези неща нямат по-голяма стойност от пачките на Батков!

#2 beavis 07.04.2012 в 10:45:24

Че малко ли ви беше толкова години да е треньор? Нали трябва да се развива! Не може цял живот да кисне в Стара Загора! Не ти ли хрумва, че парите може да не са единствения мотив да отиде в Левски...

#5 Чинчифон 07.04.2012 в 15:51:09

Колко ли още ще са онези "знатни българи",които ще употребяват името на Левски за освиркване и навикване.Наистина ли не усещаме,че сме единственият примитивен народ на Европа,които се подиграва с имената на собствените си национални герои Ботев и Левски?!Или вече не сме нация,а турски вилает?

Новините

Най-четените