Серина Уилямс е аут от Australian Open

Серина Уилямс обяви, че ще пропусне Australian Open, след като все още се опитва да влезе в игрови ритъм, завръщайки се от майчинство:

"След като се състезавах в Абу Даби, разбрах, че въпреки че съм супер близо, все още не съм на нивото, на което лично аз искам да се виждам. Треньорът ми и екипът ми ми казаха: "Участвай на турнири, само когато си подготвена да се бориш за титлата."

"Мога да се състезавам, но не искам просто да се състезавам, искам да правя нещо повече от това и за да се случи нещо подобно, ще ми трябва малко повече време. Имайки това предвид, реших да не участвам на Australian Open тази година, колкото и да е разочароващо."

"Ще нося спомена от миналогодишната надпревара с мен и двете с Олимпия ще очакваме с нетърпение завръщането си тук. Оценявам подкрепата и разбирането от феновете ми и всички на Australian Open."

Турнирният директор Крейг Тайли коментира случая: "Истинският шампион Серина демонстрира непосилни за мнозина усилия през последните месеци в опита си да играе на Australian Open."

Новините

Най-четените