Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

Ризото с краб - със специалното участие на шеф Бучков

Слави Бучков е човекът, който приготвя вкусната храна в Captain Cook Снимка: Николета Петкова
Слави Бучков е човекът, който приготвя вкусната храна в Captain Cook

Като всеки посветен професионалист, шеф Бучков никога не си е представял, че може да се занимава с нещо друго.
Като всеки посветен професионалист, шеф Бучков никога не си е представял, че може да се занимава с нещо друго.

Шеф Бучков презентира една от рецептите си за приготвяне на риба-скорпион: невероятно вкусна дънна риба, която има невротоксини по шиповете си и чието приготовление е висш пилотаж в кулинарията.
Шеф Бучков презентира една от рецептите си за приготвяне на риба-скорпион: невероятно вкусна дънна риба, която има невротоксини по шиповете си и чието приготовление е висш пилотаж в кулинарията.

Ако искате да разберете какво хапнахме и как беше на вкус - изпълнете рецептата, показна в текста.
Ако искате да разберете какво хапнахме и как беше на вкус - изпълнете рецептата, показна в текста.

Най-хубавите думи, които чуваме от шеф Бучков идват накрая: "Хайде да го хапнете това, защото ще изстине"

Снимка: Николета Петкова
Най-хубавите думи, които чуваме от шеф Бучков идват накрая: "Хайде да го хапнете това, защото ще изстине"

"Готварската професия е обсебваща. В нея няма нормален работен график и според последните световни изследвания, е втората по стрес след тази на авиодиспечерите. Но когато професията ти е призвание, и когато видиш клиентът да излиза от ресторанта усмихнат и доволен, всичко това избледнява..." Снимка: Николета Петкова
"Готварската професия е обсебваща. В нея няма нормален работен график и според последните световни изследвания, е втората по стрес след тази на авиодиспечерите. Но когато професията ти е призвание, и когато видиш клиентът да излиза от ресторанта усмихнат и доволен, всичко това избледнява..."