5 извода след Барса - Атлетико

Този път нямаше изгонени, какъвто бе случаят в последните две гостувания на Атлетико на „Камп Ноу” и „дюшекчиите” си тръгнаха с точка след равенство 1:1 в гостуването на Барселона.

Благодарение на изненадващото реми на Реал срещу Виляреал у дома, което попречи на „кралете” да подобрят рекорда на Барса за поредни победи в Примера, преднината на „белия балет” в класирането не се увеличи.

Реал води с 13 точки след пет изиграни кръга, Барса е трети с три по-малко, на още точка назад на четвъртото място е Атлетико.

Притесненията около контузията на Лео Меси, който бе заменен принудително в началото на втората част, се потвърдиха и аржентинецът ще отсъства три седмици.

Атлетико отново не успя да победи на „Камп Ноу” и негативната им серия като гост на Барселона продължава вече повече от 10 години. Но Диего Симеоне може да бъде доволен от представянето на своите футболисти.

В галерията вадим 5 извода от равенството между Барса и Атлетико и какво ще означава за каталунците да играят без голямата си звезда в следващите три мача.

Новините

Най-четените