10 големи летни трансфера, които може и да сте пропуснали

След световното е ясно... Като се погледне през трансферния прозорец ще се вижда само едно - буря.

Офертите и спекулациите ще валят като из ведро, а шумът от наддаването ще наподобява този на опустошителна градушка. Ще се стига до неочаквани обрати и промени в трансферния климат и накрая за едни ще изгрее слънце на хоризонта, а други ще започнат сезона с мълнии в двора си.

07:41Камъни и яйца за "селесао", Неймар се скри (видео)

Но така е било и така ще бъде. Трансферите във футбола не опират само до това да извадиш най-много пари, но и да си най-находчив, когато бурята е в кулминацията си.

Макар и да изглежда попритихнало на пазара, сериозни сделки се случват и по време на Мондиала.

Някои от рекордните трансфери до момента бяха ясни още от миналата година. Като преминаването на Наби Кейта от РБ Лайпциг в Ливърпул и това на вундеркинда на Фламенго Винисиус Жуниор в Реал Мадрид.

07:12Мондиалът стана Евро? Ами свиквайте!

Двата финалиста от последното издание на Шампионската лига ще са сред най-активните през прозореца. Юрген Клоп отново дава надежди на феновете, че ще са атакува първото място във Висшата лига, а Реал се готви за живота след Кристиано Роналдо.

До дни се очаква португалецът да премине в Ювентус и за този трансфер ще разбере не само цялата планета, а и извънземните, ако има такива.

Но в разгара на световното някои сделки бяха отнесени от новинарския поток от Русия.

Вижте в галерията 10 големи летни трансфера, които може и да сте пропуснали.

Новините

Най-четените