Митовете за тези звезди са тотално неверни...

Да имаш стереотипи не е добра идея, но щом стане въпрос за звездите - всеки от нас е склонен да вярва на такива.

Певиците и актрисите са богати, разглезени и с изисквания до небесата. Рапърите са израснали на улицата и от малки знаят как да боравят с огнестрелно оръжие. Манекенките не правят нищо, освен да изглеждат добре.

За някои конкретни знаменитости стереоитипи са толкова популярни, че е трудно да си представим, че не са истина.

Свикнали сме да мислим, че Джъстин Бийбър прави кофти музика и дори не искаме да се заслушаме. Смятаме, че мъже като Скалата живеят на протеинови шейкове и анаболи, а се оказва, че Дуейн Джонсън обича да си похапва пица (изяждал е до 12 наведнъж) и палачинки.

На мнение сме, че красавици като Селена Гомез и Джесика Алба имат непоклатимо самочувствие, а се оказва, че са скромни и притеснителни, особено щом стане въпрос за по-предизвикателни фотосесии.

Разбира се, не всички легенди се оказват неточни. Повечето популярни личности обичат скъпите коли, дизайнерските дрехи и безумните си прищявки за конкретен цвят завеси, конкретна марка ароматизирани свещи или определен тип храна.

Но в галерията сме подбрали 10 мита за звездите, които са тотално неверни.

#1 e-mil 13.09.2018 в 00:21:22

За Том Круз се лъжете. Може и да не е царят на каскадите, но наистина изпълнява много от опасните каскади във филмите си, като се почне от опасни скокове и се стигне до опасно каране на хеликоптер. Включително каскадите в тазгодишния "Мисията невъзможна". Ако спрете да преписвате и се научите сами да търсите информация ще намерите в Интернет много видеоклипове с негови каскади снимани зад кадър. Даже евентуално може да попаднете и на собствената си статия от преди само месец и половина. https://www.webcafe.bg/video/id_832254632

Новините

Най-четените