Руска певица получи забрана да участва в Евровизия

Украйна забрани на руската участничка в Евровизия да участва в конкурса. Причината е, че Юлия Самойлова е пяла в Крим през 2015 година.

Русия анексира автономната украинска територия през 2014 година.

Юлия Самойлова няма право да присъства на събитието заради незаконната си визита. Самата Самуилова потвърди, че е пяла в Крим.

Украинското контраразузнаване е включило в черния си списък още 140 руски артисти.

#2 Бай Пешо Танкиста 22.03.2017 в 22:12:44

В контекста около изборите си представете следната картинка: м/у България и Турция се увеличава дипломатическия скандал заради опитите на Ердоган да вличе директно върху резултатите на изборите с подкрепа към анти-българската партия ДОСТ. Създават се условия за ескалация, Ердоган решава да включи армията в разрешаване на споровете, турската армия за 3-4 дни превзема район от Созопол до Карлово с Пловдив, Стара Загора, Казанлък, Кърджали......представяте ли си?? Набързо се организира псевдо-референдум (подобен на този в Крим) в който населението заявява, че иска да остане в пределите на Турция! ЕС, САЩ и водещите държави от Г-20 (без Руската кочина) въвеждат персонални санкции срещу приближените на Ердогановия режим (подобно на кръга около ПутяН), той пък в ответ въвежда икономически санкции (от безсилие, подобно на Шуткин)......следите ли ми мисълта?? България спечелва тазгодишната Евровизия -Кристиянчо печели домакинство на България за следващото издание....подготовката е в разгара си, България заявява на Турската страна, че няма да приеме участник от тяхна страна, който е посещавал бандитски заграбените български земи и е правил концерти там в прослава на мазния и грозен Ердоган (кактвото е правила инвалидизираната Самойлова в Крим).....но както се очаква на Ердоган не му пука, щото е тежкар и търси провокация (както Володя Плешивеца) и праща някъв грозен, еднорък и куц, грозен хермафродит от Измир като участник?!?!?! Е кво трябва да се направи в такъв случай??? Вие бихте ли го допуснали???? Е ако кажете "ДА" какви българи може да се наречете??? Украинците предупредиха, Жужин знае много добре как ще реагират-но що пък да не се подиграе с горкото момиче, търсейки провокацията???

#3 dedo adji 22.03.2017 в 22:47:05

.... следите ли ми мисълта? ... ...представяте ли си? ... бай пешо, нямаш мисъл за следене, а мога да си представя само как посрещаш турския аскер с хляб и сол. А санкции от САЩ и ЕС за Турция, заради България няма да има.

#4 Бай Пешо Танкиста 22.03.2017 в 23:23:15

Да ти кажа честно dedo_adji ли си, тъп ли си..не съм си мислил, че точно ти можеш да демонстрираш дори нулев интелект за да разбереш какво съм искал да кажа! Сигурно има и умни хора за разлика от теб, майка ти, татко ти, брат, сестра или каквото е там циганското ти котило!! Ясно е, че сте русофило/туркофили-фенове сте на БСП/ДПС/руските ОБЕДНЕли патрЕоти и ДОСТ, нямате начално образование и пари за кенефна хартия също нямате-щото от Раша спряха копейките, стагнация мамаму да таковам, кво да се прави!! Затова си и миришете на АКО, мокрите кърпички и душ са лукс за вашата смрадлива фамилия с руски корени от околностите на Одеса!! Не ми дреме колко си зле, щото по-зле дори трябва да си, мнението ти не ме интересува тъпАко, ти си низшо влечуго и думите ми керат да се смея над съществуването ти!!! Казах ХАУ, смърдете на воля-за вашата болест лек няма!! Само Мохамед може да ви лекува, ОТЗАД!!

#5 TheRock 23.03.2017 в 03:03:19

А руснаците какво очакваха??? Тъпи ватници!!!

Новините

Най-четените