Дъмпингът, който им донесе големите роли

Времената са трудни, понякога дори и за бляскавата вселена, наречена Холивуд. А и славата е капризна и избледнява с времето, ако не се полагат гирижи за нея.

Освен това има роли в живота на всеки актьор, за които е готов на всичко, дори и на пренебрежително малък хонорар, който ще предизвика злобни клюки сред гилдията. Но става въпрос за работа с определен режисьор или с даден екранен партньор, която в крайна сметка е далеч по-важна от финикийските знаци.

Това са основателни причини някои от големите имена в киното да се съгласят да участват срещу заплащане, което е далеч под нивото им.

Няма нужда да споменаваме, че всяко появяване на екрана е достатъчна причина името ти да се споменава и да си под светлините на прожекторите. Никой в света на шоубизнеса не отказва доза медийно внимание и някоя и друга корица на списание.

Затова и не е толкова изненадващо, че звезди, които по принцип печелят милиони само от един проект, приемат роли срещу не толкова забележителни цифри в долари.

В галерията ще видите седем от тези знаменитости, които се съгласиха на ниски хонорари по една или друга причина.

#1 Latrell Spencer 02.12.2017 в 17:17:46

Робин Уилямс се съгласява за символичните 100хил долара да озвучава джина от Аладин. За сравнение за филма Джуманджи хонорарът му е 15млн три години по-късно.

Новините

Най-четените