Смелите и красивите

Те са онези жени, които ако срещнеш в тъмна улица, късно вечер или в някой съмнителен бар, може и да те уплашат.

Защото са секси, смели, дръзки и дори малко опасни...

А най-големият им плюс е, че са измислени персонажи и може да си фантазираш всичко за тях.

Смелите и интересни женски персонажи в киното могат да се похвалят с красиви и дръзки представителки в почти всеки жанр.

Те са плътни, интересни и сексапилни образи, които могат да се борят със злото или доброто наравно с мъжете. Не звучи недостоверно, нито глупаво. Жената в киното отдавна не е просто девойка в беда или още по-лошо - разглезена и плачеща.

Женските образи, с които киното се гордее и зрителят обича, са много и са винаги приятни за гледане. Което е радост, както за жените, така и за мъжете. Няма мъж, който да не иска да гледа красиви, сексапилни дами с оръжия. А ако владеят и някакви умения, още по-добре.

Възходът на опасната, фатална жена в киното бележи своето начало още през 60-те години.

Жената, която може само с един поглед или походка да накара мъжа да прави каквото тя поиска. Да го манипулира, да го набие и дори да го убие.

В по-доброто кино може да видим жени, които искат да борят статуквото, да сеят зло, да превземат света, да командват и да се бият. Влязат ли в бой, рядко излизат като победени, а когато това стане все пак, си отиват с гръм, трясък и фойерверки.

И най-важното, еволюцията им е изключително приятна, както за обикновения мъж, който просто обича да гледа готини жени на голям екран, така и за запаления киноман, който може да им се наслади с удоволствието, с което се гледа готин филм.

Еволюцията на смелите и красиви жени в киното, често въоръжени, по-често дългокраки и най-важното много сексапилни, е събрана от нас, в любимите ни образи от последните няколко десетилетия.

Новините

Най-четените