Богатството от това да бъдеш нърд: По колко печелят звездите от The Big Bang Theory

The Big Bang Theory / "Теорията за Големия взрив" е към края си. Сериалът, продължил цели 12 сезон от 2007 г. насам успява да се превърне в едно от най-популярните неща по телевизията, спечелвайки си безкрайно вярна фенска маса.

Финалният сезон е към края си като на 16 май се очакват последните епизоди на шоуто, които според продуцентите му ще са нещо наистина специално.

Като се има предвид неговия успех на "Теория за Големия взрив", далеч не е изненадващо, че актьорите от поредицата се превърнаха в едни от най-високо платените звезди в телевизията.

През 2017 г. членовете на оригиналния главен състав се съгласиха да намалят заплатите си, за да бъде оправдано повишението във възнагражденията за двете най-нови попълнения към редовния каст - Мейм Бялик и Мелиса Раух.

Първоначално те са представени като епизодични герои, но впоследствие през последните няколко сезона, двете жени са получили еднакво екранно време с останалите и са ключови за сюжетни линии.

Така в крайна сметка всеки участник в шоуто печели повече от добре и успява да монетаризира участието си там. Допълнително към това влизат и ролите им в други проекти, както и други странични начинания.

Но каква е крайната сметка?

CelebrityNetWorth.com успява да изчисли нетното състояние на актьорите от сериала. В галерията ни можете да видите какви са оценките за различните актьори:

#1 ImaIma 07.05.2019 в 12:27:59

ами Раджеш Кутрапали да не би да сте пропуснали защото е Индиец

#2 deowin 07.05.2019 в 17:01:26

По-скоро "Богатството от това да бъдеш актьор, който играе нърд". Самите нърдове се справят не по-зле - 7 от най-богатите 20 в света, например, както и принципно доста сериозно представяне в едни от най-добре платените професии.

Новините

Най-четените