Байерн връща Йозил в Германия?

Байерн (Мюнхен) е кандидат №1 за Месут Йозил от Реал, според източници на германската преса. Вече има контакти между двата клуба за германския национал, но засега от Белия балет са изразили желание единствено да дадат Месут под наем.

От друга страна, информациите за разрив между Йозил и треньора на Реал жозе Моуриньо стават все повече и по-упорити, така че бъдещето на германеца в Мадрид не изглежда никак сигурно.

Йозил вече попада рядко в титулярния състав на Реал, а точно тук в Байерн виждат своя шанс за трансфер, като баварците са категорични, че искат да купят национала.

Реал купи Йозил от Вердер за 14 милиона евро през лятото на 2010 и оттогава насам играе сравнително успешно за мадридския клуб. Въпреки трудностите в отношенията с Моуриньо, приносът на Месут към активността на халфовата линия на Реал е много сериозен и той беше един от важните играчи при спечелването на титлата на Испания през миналия сезон.

Вариантите за това Йозил да се озове в Байерн не са много и ако се окаже, че даването му под наем не е възможно, остава да видим как ще тръгне пазарлъка за продажбата му.

Новините

Най-четените