Фюри-Кличко отново отложен, британецът неспособен да се бие

Боксовият реванш между световния шампион в тежка категория Тайсън Фюри и украинеца Владимир Кличко отново беше отложен.

За втори път британецът променя датата на срещата по медицински причини. Двубоят беше планиран за 29 октомври в Манчестър, а първоначално беше насрочен за юли, но Фюри получи контузия в глезена и датата беше променена.

"Тайсън не може да се боксира по медицински причини. Специалистите са категорични, че неговото състояние е твърде сериозно, за да му позволи да участва в мачове. Той се нуждае от лечение преди да се завърне на ринга", се казва в официалното съобщение на промоутърската агенция на британеца "Хенеси Спортс", без да се уточнява каква е контузията му.

"Ние и Тайсън искаме да изкажем искрените си извинения на всички замесени в срещата и на всички боксови фенове, който очакваха двубоя. Тайсън е съкрушен от развитието на нещата. В най-скоро време ще дадем допълнителни подробности. Дотогава молим Тайсън да бъде оставен да се възстанови на спокойствие в този труден за него момент", казват още от агенцията.

Фюри беше замесен в допинг скандал в средата на миналата година и все още му предстои да отговаря на обвиненията по него. През ноември той изненадващо надделя над Кличко в Дюселдорф и отне титлата му в тежка категория.

#1 Елессар 24.09.2016 в 13:00:33

Умря от страх тоя шишко Никога няма да се бие повече с Кличко, да не е луд!

#2 Шамито 24.09.2016 в 13:41:48

Номерът на Кличко приложен срещу Кубрат.Ами искаш да се биеш с мен.Дадено но когато АЗ искам.

Новините

Най-четените