Меси скочи да бие Белия балет

Звездата на Барселона Лионел Меси е успял да влезе в сериозна разправия с поне двама представители на Реал след онзиденшния мач между двата тима - първи полуфинал за Купата на краля, завършил 1:1.

Според информация на испанските вестници Меси първо се сдърпал в тунела веднага след мача с помощник-треньора на Реал Айтор Каранка и му се нахвърлил с думите: „Какво гледаш? Млъквай. Ти си само куклата на Моуриньо". Няма обаче информация дали и с какво Каранка е провокирал избухването на Меси.

Малко по-късно аржентинецът се нахвърлил на Алваро Арбелоа, като това се случва на паркинга пред стадиона на Реал. Тогава Лео нарекъл десния бек на Белия балет „глупак" и се наложило няколко човека от Барселона да го издърпат от схватката. Бременната съпруга на Арбелоа, която е присъствала на инцидента разказа вчера пред вестник Marca, че е шокирана от поведението на Меси.

В хода на мача съдията и играчите на Реал успяха сериозно да изнервят аржентинеца - футболистите редовно го провокираха, ритаха и дори му удариха два „приятелски" шамара, а реферът се направи че нищо не е видял и отсъди около една трета от нарушенията срещу аржентинеца. Може би точно това е провокирало яростта на Меси след края на мача.

#1 Лайнол Мастията 01.02.2013 в 16:47:40

Както и да го погледнеш-laino и половина!!!Винаги си е бил единствено и само това,обаче голям пиар му направиха и голямо лизане пада!Но пък циганска душа-не може да избяга от циганския си манталитет,колкото и да се мъчи да го прикрива!

#3 ks2 01.02.2013 в 19:44:22

Пффффф провокирали са го те Шаби Алонсо го плясня приятелски и той веднага към съдията погледна пак да проси картони както и да го погледнеш цялата Барселона е много мръсен и нагъл отбор и особенно когато губят се вижда какви са найстина примерно: когато Интер елеминира Барса и Жозе отиде да празнува Пике просто реши да го хване и да го бута. Истината е че Меси не направи нищо вчера и за това просто така се изживява като бияч. Но най-гадното е че пак в очите на хората Меси ще е ангел а Роналдо арогантен боклук заради факта че медията това постоянно го казва може бе не директно но пак повечето от хората са глупави нямат мнение и повтарят каквото гледат по вестниците такаче Барса винаги ще бъдат светци а Роналдо и Реал боклуци(ПС не съм фен на нито един). Барса са уникален отбор но са гадни боклуци като хора!

#5 дали 03.02.2013 в 23:01:53

роналдо си е примадона и нарцис и винаги мрънка а това,че се мисли за нещо повече от другите с мед да го намажеш-нормално е и Меси да си изтърве нервите слец като убийците рамос,пепе и чави алонсо всеки мач са на ръба да бъдат изгонени -пък ти умнико дето плюеш Меси и величаеш метросексуалния руналду явно имаш избирателна пропускливост на паметта що ли ами преди година пепе като стъпи на ръката падналия Меси ,последния каза ли една дума боклуд мадриски ,тука ебати простакесите дето сте се навъдили дето сте навити да държите топките на плиткоумния нарцис от островчето мадейра но на това ги учи селяка от сетубал муриньо който вижда ,че няма как да спре Барселона освен с провокации,тая година пак ще им яде попарата-миналата годинас да е доволен ,че господ го целуна и направи неговия реъл шампион да ама господ дава ама в кошара не вкарва)))))докато Меси не се пенсионира сле 8-10 годинки реал ще вижда титлата сле 4-5 такива на БАРСА)))))дерзайте псевдофенове на мадридския глинен колосха ха

Новините

Най-четените