ЦСКА освобождава двама чужденци

Двама от най-скъпоплатените играчи на ЦСКА - Антонио Томас и Джорджиан Паун, вече не са част от отбора, съобщава Sportni.bg.

Двамата взимаха общо 40 хил. евро всеки месец, а представянето им не бе особено запомнящо се. Те определено тежаха на бюджета на клуба, но вече си тръгват.

Паун беше преотстъпен на "Армията" по сделката с продажбата на Мишел Платини в Динамо (Букурещ). Имаше уговорка с румънците, ако бъде харесан, през лятото да бъде купен.

Това обаче не се случи и нападателят се връща в родината си. Томас пък има още една година от контракта си, но той ще бъде прекратен по взаимно съгласие.

В следващите няколко дни трябва да се реши съдбата и на други двама играчи - Николай Дюлгеров и Румен Трифонов. Последната дума за оставането им ще е на наставника Стойчо Младенов.

На "Армията" чакат и нови футболисти в близките дни. Христо Янев се очаква да подпише договор още в края на седмицата.

Младежкият национал Радослав Кирилов също е близо до трансфер, а от Литекс се чакат някои свежи попълнения. Сред тях обаче не е Георги Миланов, както се твърдеше.

ЦСКА започва подготовка в събота. На първата тренировка едва ли ще има повече от едно ново попълнение. Селекцията ще се прави в движение.

 

Новините

Най-четените