Пакистанецът Саиф Рехман е пионерът, въвел изобщо понятието "крикет" у нас. По всичко изглежда, че е и сред пионерите, предлагащи пакистанска кухня изобщо в България
Снимка: Webcafe.bg
Радослава и Саиф са собственици и готвачи в ресторант Punjabi Food в Студентски град
Снимка: Webcafe.bg
"Разликата между индийската и пакистанската кухня е, че нашата е по-вкусна", казва на шега Саиф
Снимка: Webcafe.bg
Punjabi предлага традиционни ястия с пилешко, телешко, с ориз басмати, ястия с леща, ястия със зеленчуци и десерти (сред които сладкиш от моркови с ядки и кардамон)
Снимка: Webcafe.bg
Следващата идея на Рехман е в Punjabi да има сцена, за да се играят пиеси и "пакистански драми", да се чете поезия (рими-вечер по пакистанската традиция), да има скечове