10 български мъже говорят за брадите си

Няма нещо по-естествено на този свят от мъж с косми. Брадата пък е своеобразен връх на мъжкото окосмяване и оттам - на мъжествеността във външния вид изобщо.

Може би сте забелязали, че през последните години все повече мъже по света и у нас си пускат бради. Къде буйни, къде оформени, къде късо поддържани, но все пак - бради.

Дали е мода, дали е свобода, или пък мързел - всеки знае най-добре сам за себе си. Мненията у онази част от човечеството, която не носи брада, са противоречиви, а и все пак не от особено голямо значение. Защото как да изглеждаш си е само и изцяло личен избор.

И все пак много дами намират брадите за вдъхновяващи, това е факт.

Ето защо решихме да разпитаме десетима брадати български мъже за този избор. Зададохме им по няколко въпроса, а те взеха, че отговориха. Като цяло ни вълнува защо, аджеба, са си пуснали брада, как тя ги променя и при какви условия биха я обръснали.

Вижте в тази особено брадата галерия какво ни отговориха те.

#2 IRCPoliceman 16.09.2016 в 20:14:02

Няколко хипстъра (от които единия тотален...онзи със шапчицата), двама дето ги мързи (Англичанина и онзи със синьото сако), един странник, който би я обръснал веднага ако иска (защо въобще си я пуснал) и останалите са пичове! Този с двете деца, които му харесвали брадата е най - добре! Завъртяната прическа е много близо до тотален хипстър! Иска ми се след пет години пак да пробвате да намерите 10 човека с бради! Ама сега е модерно...Аз винаги съм имал брада ,даже и като бях част от една система, където беше задължително бръсненето, веднага като излезех в отпуск я пусках. Сега си расте на воля! С нетърпение чакам деня в който ще стане модерно да имаш брада на гъза!!! Хипстърите ще се познават по издуината отзад!

#3 mumu 17.09.2016 в 13:11:56

От всички мъжки суети тази е най-глупавата. Не съм противник на къса и поддържана брада, но останалото навява единствено асоциации на нечистоплътност и това е мнението на всички жени около мен.

#4 kakao 17.09.2016 в 15:15:40

Мъжете май не разбират, че заравяйки лицето си под купчина косми в крак с модата, губят всякаква индивидуалност.

#5 IRCPoliceman 18.09.2016 в 07:03:16

mumu...време е да смениш мъжките си познати, мила, с такива които се къпят редовно!

#6 cheung 19.09.2016 в 08:03:24

Гнусно...

#7 Starija hush 26.09.2016 в 09:19:27

Космат съм от главата до петите но немога да имам брада.Космите се подгъват моментално и като игли ми се забиват в кожата.Така получавам гноини пъпки.А всички ми казват,че с къса коса и бръснато лице съм по симпатичен.

Новините

Най-четените