Лудогорец не подходи сериозно и висеше на косъм: 5 извода за "орлите" от групите на Лига Европа

Лудогорец осъществи голямата си цел през този полусезон и се класира за 1/16-финалите в Лига Европа.

Българският шампион преодоля много тежката група "C", нещо, в което малцина вярваха след изтеглянето на жребия.

Класирането най-сетне стана факт след много напрегнат последен мач срещу Хофенхайм, в който гостуващите в Германия „орли" измъкнаха необходимата точка, макар че никак не убедиха с представянето си.

Всъщност отборът на Димитър Димитров-Херо започна много силно в групата, но разочарова в последните си мачове и затова продължаването висеше на косъм.

Успехът обаче е факт и Лудогорец ще играе в евротурнирите и напролет.

Какво научихме от мачовете на тима в групата и какво е нужно на Лудогорец, за да пробие в турнира и във фазата на елиминациите?

В галерията може да видите пет извода от представянето на „орлите" в група "C" на Лига Европа.

#1 sportsfan24 08.12.2017 в 12:21:57

Ха сега и аз да драсна нещичко... Че ми е много чудно как хора, занимаващи се цял живот с футбол, не са съвсем в час. Значи, имахме изцяло сбъркан подход към мача! Грешно нареден състав, грешна тактика! Още в 25 минута си пролича липсата на атакуваща мощ в предни позиции, липсата на идеи в атака. Дори тогава Херо спокойно можеше да направи поне две от смените си. Лукоки на мястото на Мисиджан и Кешеру на мястото на Вандерсон, И ако за Вандерсон просто е въпрос на моментна форма (иначе играч с добри умения), то т.нар "Въра"или "Вура" просто няма място в отбора въобще. Само грешни решения, при това зле изпълнени. Не знам какво "специалистите" виждат в играта му, но той срещу Хофе имаше една добра праява - жълтият картон, който си изкара, спирайки атака. Иначе само нелепо загубени топки, докато финтира сам себе си... Във всеки мач, който съм гледал той гравитира някъде около трагичното представяне. Саша направи силни мачове, и може би трябваше да играе, Кешеру трябва да е в повечето случаи титуляр (много полезен играч, който въпреки, че беше изгонен, раздвижи играта ни и беше опасен) а Мисиджан, колкото по-бързо го разкарат - толкова по-добре.

#2 maznislav 08.12.2017 в 14:20:51

Единственото което не мога да разбера е защо Кешеру в повечето случаи влиза резерва. Отбора осезаемо играе по-добре, когато той е на терена.

#3 bludniq_sin 08.12.2017 в 19:56:21

Милене, това изказване "Лудогорец е способен да стигне далеч в Лига Европа, но ако играе както напоследък, може и да отпадне още от първия си съперник в елиминациите. " е нелепо - Лудогорец по всяка вероятност ще играе с много по-опитен и класен съперник. Логично е да отпадне на 1/16 финалите, а отстраняването ще е подвиг. Не като тоя на мърьо дето го изкарват чутовен подвиг, че изкарал и той отбор от групите на ЛЕ (и той на второ място) с отбор с бюджет поне 30 млн. долара, а истински подвиг.

Новините

Най-четените