Най-известният женомразец в света

Той е известен с това, че търси провокация.

Последно ядоса близо 50 000 души. Те се подписаха в петиция, с която се призовава шотландското правителство да забрани организирани от него събития.

Запознайте се с Дарюш Вализаде - най-известният женомразец в света.

Въпреки че самият той няма да присъства, Вализаде е организирал срещи на свои последователи на девет места във Великобритания, сред които градовете Глазгоу, Единбург, Лондон и Кардиф.

Срещите нарочно са планирани в седмицата за осведомяване относно сексуалното насилие.

Според авторите на петицията, Вализаде проповядва узаконяване на изнасилването, което се равнява на реч на омразата по законите на Великобритания.

Вализаде неведнъж е защитавал позицията, че изнасилването трябва да бъде законно при определени обстоятелства, защото така жените биха били окуражени да защитават себе си повече и биха се елиминирали неяснотите относно половия акт по взаимно съгласие.

Впоследствие той заяви, че изказванията му са просто мисловен експеримент.

Въпреки това, няма особени съмнения относно отношението му към жените.

В блога си той описва поне два случая, в които е правил секс с момичета, толкова пияни, че да не могат да ходят или артикулират мнение - съответно - няма как да изразят съгласието си или да се противопоставят.

Изглежда Вализаде насърчава подобно поведение и не приема действията си за насилствени.

Според мнозина това е просто ефектна стратегия за привличане на вниманието.

Тя действително работи и 36-годишният мъж, който по специалност е биолог, си навлича световен гняв. Изказванията му варират от хомофобски, през сексистки, до крайно десни, но всичките му позиции предизвикват вълна от възмущение в социалните медии и... популярност.

И именно така той продава своите книги. До момента - 14 на брой.

Идеология на красотата и симетричните лица

Вализаде дефинира себе си като  "pick-up artist" (pick-up в смисъл на съблазняване на жени с единствена цел секс).

Това, че е мразен в различни държави по света заради женомразките си статии и мачистко поведение, не го притеснява особено - дори напротив.

Споделя в блога си за всеки случай, в който е бил нападан заради възгледите си и съвсем спокойно призовава момичета да не му пишат, освен ако не приложат и снимка в близък план и в цял ръст.

Той се определя като "нео-мачо".

Неомъжествеността определя като комбинация от традиционни вярвания, мъжественост и животинска биология, подредени в стройна идеологическа система.

Неомъжествеността, според блога му, се стреми да помогне на хората в западните държави, на които липсват "класически добродетели": мъжественост (при мъжете), женственост (при жените) и обективност, особено що се отнася до идеите за красота и човешко поведение.

Тази "идеология" проповядва търсенето на жени с идеални форми и симетрични лица.

"Модерната жена е твърде разбита, ненадеждна и нарцистична, за да даде на мъжете каквото и да е друго, освен блудство", пише той в друг свой постинг.

Вализаде е автор и на сексисткия блог Return of Kings.

Той е роден в американския щат Мериленд, където завършва микробиология.

Известно време работи по професията си, но след няколко години започва блог - DC Bachelor, в който излага мачистките си възгледи. Твърди, че след това заживява в страх, че шефовете му ще разберат за вижданията му и ще го уволнят.

Постепенно сменя името си на Roosh V.

Две години след започването на блога, напуска работа и завършва първата си книга Bang - наръчник за свалки и лесен секс. Днес вече има зад гърба си 14 книги и номадски живот - прекарва по-голямата част от времето си в Украйна, Полша и САЩ.

Не се притеснява от възмущението, което предизвиква в обществото, дори обратното. Хвали се с това, че работите му са предизвикали цели държави, сред които Исландия, Дания, Естония, Латвия, Литва и Колумбия.

Гордее се, че в Канада е нападнат физически на улицата от тълпа, която се опитала да му попречи да изнесе лекции в Монреал и Торонто.

Сам признава, че често е обвиняван в престъпления като изнасилване и сексуален тормоз, но определя това като атаки от страна на враговете си, които се опитват да го спрат.

А ето и списък на нещата, в които вярва женомразецът:

- Мъжете и жените са генетично различни, както физически, така и ментално. Ролята на пола е еволюирала при всички бозайници. Хората не са изключение.

- Мъжете ще се откажат от моногамията и репродукцията, ако няма какво да ги задържи.

- Традициите и ритуалите от миналото, които са еволюирали заедно с човечеството, служат в полза на семейната единица.

- Тестостеронът е биологична причина за мъжествеността. Промените в околната среда, които намаляват концентрацията на хормона при мъжете, ще доведат до това те да са по-слаби и по-женствени.

- Стойността на една жена зависи от нейната плодовитост и красота. Стойността на един мъж зависи от неговите средства, интелект и характер.

- Елиминирането на традиционните полови роли и насърчаването на неограничен брой възможности за връзки на жените отпришва тяхната развратност и други негативни поведенчески модели, който блокират формирането на семейството.

- Социализъм, феминизъм, културен марксизъм и войната за социална справедливост целят да унищожат семейната единица, да намалят раждаемостта и да отслабят държавите. Големите социални права водят до разврат.

#1 Дракон с кисело зеле 04.02.2016 в 12:08:54

Как очаквах точно Хари да се изкаже в подкрепа на тоя боклук...

#3 pixie 04.02.2016 в 12:34:32

Не е истина с какви глупости от хиляда и една нощ някой може да добие популярност. Не виждам да е открил топлата вода с нито един от възгледите си. А по повод изнасилването, нека сам го преживее, после да говори. Щото на чужд гръб...

#4 pixie 04.02.2016 в 12:35:41

А, забравих и погледа му на снимката. Доста лудичък изглежда. Ама психиатрите ще се изкажат по-точно.

#5 pixie 04.02.2016 в 13:30:20

Мразел всички жени. А мама?

#6 Шамито 04.02.2016 в 14:34:44

Правилно ако се изнасилват такива като него.

#8 gothic 04.02.2016 в 16:20:44

"Еволюцията на нашия вид през последните 2 милиона години е протекла направо скучно. Племето намира пещера : жените и децата се крият в нея, докато мъжете излизат навън да ловуват или събират храна. Съответно естественият подбор селектира различни полезни умения в колективите. Мъжете се разбират с поглед, защото когато се ловува не се говори много. Също така вниманието им е фокусирано върху постигането на конкретна цел. Мотивировката е , че когато не я постигнат - всички стоят гладни. Оцеляващите, са тези с по-голям мозък, който им помага да се ориентират в обстановката . Минута невнимание и ... мъжа остава в търбуха или под копитата на накой звяр в гората. Жените развиват социални и езикови умения, както и финни моторни движения на ръцете , точно защото еволюират в затворен на ограничено пространство колектив , в относителна безопасност, който колектив отглежда поколението, обработва храната и изработва дрехи и други предмети. Така че различни умения дават еволюционно предимство на жените и мъжете. Милионите години естествен подбор си казват думата. Градската цивилизация е едва на 5 хиляди години. Рекламата на педалите по телевизията пък е съвсем отскоро. Дайте шанс на дегенерацията да заглади различията, ако това въобще е целта. Ако разглеждаме обществото като машина с разнородни компоненти, то няма по-ценена или по малко ценна част. По-скоро обществото е верига и е толкова силно, колкото най-слабото си звено. Точно за това бутафорните комфликти - мъже, срещу жени ; дебели срещу слаби ; пушачи , срещу не-пушачи ; педали/содомисти/освидетелствани засуспендиране на закона за гравитацията. По-скоро преяждащата с власт върхушка използва маргиналите да контролира обедняващата и пролетаризиращата се средна класа. Тоя филм сме го гледали." Това, горното, е коментар № 2 под ей тази статия: http://www.webcafe.bg/id_1507625594 и е абсолютно верен. Както и нещата, в които вярва Дарюш. В тях вярвам и аз. И да, вярно е, че търси провокации. "Според мнозина това е просто ефектна стратегия за привличане на вниманието. " Абсолютно точно. Това, с изнасилванията, със секса с мъртвопияни мацки е 100% провокация и едва ли е вярно. Защото подобни истини, казани с мек и благ тон, без провокация, обикновено биват замитани под килима....

#10 boris 04.02.2016 в 16:30:00

Начало / Lifecafe / Врява / Най-известният женомразец в света Най-известният женомразец в света Lifecafe, по Guardian 03.02.2016, 20:24 (обновена 04.02.2016, 15:23) дарюш вализаде Снимка: © YouTube Дарюш Вализаде иска да се узакони изнасилването. Сам себе си определя като "нео-мачо" Коментари (11)| Вашият коментар НАЙ-МРАЗЕНАТА КРАСАВИЦА 79067 ЗАРАЗАТА ДОН ЖУАН ОТ XXI ВЕК Дан Билзериан Сексуално фрустрираните, умствено предизвикани младежи и мъже, които осмислят себе си като играчи, свалячи, плейбойчета, гъзари и тарикати заслужават много повече, отколкото нашата култура им дава. ОЩЕ ПО ТЕМАТА Ненаучени, недоволни, незрели Джеймс Бонд е сексист Най-мразеният човек в интернет влиза зад решетките Девствен на 33 Той е известен с това, че търси провокация. Последно ядоса близо 50 000 души. Те се подписаха в петиция, с която се призовава шотландското правителство да забрани организирани от него събития. Запознайте се с Дарюш Вализаде - най-известният женомразец в света. Въпреки че самият той няма да присъства, Вализаде е организирал срещи на свои последователи на девет места във Великобритания, сред които градовете Глазгоу, Единбург, Лондон и Кардиф. Срещите нарочно са планирани в седмицата за осведомяване относно сексуалното насилие. Според авторите на петицията, Вализаде проповядва озаконяване на изнасилването, което се равнява на реч на омразата по законите на Великобритания. Вализаде неведнъж е защитавал позицията, че изнасилването трябва да бъде законно при определени обстоятелства, защото така жените биха били окуражени да защитават себе си повече и биха се елиминирали неяснотите относно половия акт по взаимно съгласие. Впоследствие той заяви, че изказванията му са просто мисловен експеримент. Въпреки това, няма особени съмнения относно отношението му към жените. В блога си той описва поне два случая, в които е правил секс с момичета, толкова пияни, че да не могат да ходят или артикулират мнение - съответно - няма как да изразят съгласието си или да се противопоставят. Изглежда Вализаде насърчава подобно поведение и не приема действията си за насилствени. Според мнозина това е просто ефектна стратегия за привличане на вниманието. Тя действително работи и 36-годишният мъж, който по специалност е биолог, си навлича световен гняв. Изказванията му варират от хомофобски, през сексистки, до крайно десни, но всичките му позиции предизвикват вълна от възмущение в социалните медии и... популярност. И именно така той продава своите книги. До момента - 14 на брой. Идеология на красотата и симетричните лица Вализаде дефинира себе си като "pick-up artist" (pick-up в смисъл на съблазняване на жени с единствена цел секс). Това, че е мразен в различни държави по света заради женомразките си статии и мачистко поведение, не го притеснява особено - дори напротив. Споделя в блога си за всеки случай, в който е бил нападан заради възгледите си и съвсем спокойно призовава момичета да не му пишат, освен ако не приложат и снимка в близък план и в цял ръст. Той се определя като "нео-мачо". Неомъжествеността определя като комбинация от традиционни вярвания, мъжественост и животинска биология, подредени в стройна идеологическа система. Неомъжествеността, според блога му, се стреми да помогне на хората в западните държави, на които липсват "класически добродетели": мъжественост (при мъжете), женственост (при жените) и обективност, особено що се отнася до идеите за красота и човешко поведение. Тази "идеология" проповядва търсенето на жени с идеални форми и симетрични лица. "Модерната жена е твърде разбита, ненадеждна и нарцистична, за да даде на мъжете каквото и да е друго, освен блудство", пише той в друг свой постинг. Вализаде е автор и на сексисткия блог Return of Kings. Той е роден в американския щат Мериленд, където завършва микробиология. Известно време работи по професията си, но след няколко години започва блог - DC Bachelor, в който излага мачистките си възгледи. Твърди, че след това заживява в страх, че шефовете му ще разберат за вижданията му и ще го уволнят. Постепенно сменя името си на Roosh V. Две години след започването на блога, напуска работа и завършва първата си книга Bang - наръчник за свалки и лесен секс. Днес вече има зад гърба си 14 книги и номадски живот - прекарва по-голямата част от времето си в Украйна, Полша и САЩ. Не се притеснява от възмущението, което предизвиква в обществото, дори обратното. Хвали се с това, че работите му са предизвикали цели държави, сред които Исландия, Дания, Естония, Латвия, Литва и Колумбия. Гордее се, че в Канада е нападнат физически на улицата от тълпа, която се опитала да му попречи да изнесе лекции в Монреал и Торонто. Сам признава, че често е обвиняван в престъпления като изнасилване и сексуален тормоз, но определя това като атаки от страна на враговете си, които се опитват да го спрат. А ето и списък на нещата, в които вярва женомразецът: - Мъжете и жените са генетично различни, както физически, така и ментално. Ролята на пола е еволюирала при всички бозайници. Хората не са изключение. - Мъжете ще се откажат от моногамията и репродукцията, ако няма какво да ги задържи. - Традициите и ритуалите от миналото, които са еволюирали заедно с човечеството, служат в полза на семейната единица. - Тестостеронът е биологична причина за мъжествеността. Промените в околната среда, които намаляват концентрацията на хормона при мъжете, ще доведат до това те да са по-слаби и по-женствени. - Стойността на една жена зависи от нейната плодовитост и красота. Стойността на един мъж зависи от неговите средства, интелект и характер. - Елиминирането на традиционните полови роли и насърчаването на неограничен брой възможности за връзки на жените отприщва тяхната развратност и други негативни поведенчески модели, който блокират формирането на семейството. - Социализъм, феминизъм, културен марксизъм и войната за социална справедливост цел

#11 boris 04.02.2016 в 16:32:07

А ето и списък на нещата, в които вярва женомразецът: - Мъжете и жените са генетично различни, както физически, така и ментално. Ролята на пола е еволюирала при всички бозайници. Хората не са изключение. - Мъжете ще се откажат от моногамията и репродукцията, ако няма какво да ги задържи. - Традициите и ритуалите от миналото, които са еволюирали заедно с човечеството, служат в полза на семейната единица. - Тестостеронът е биологична причина за мъжествеността. Промените в околната среда, които намаляват концентрацията на хормона при мъжете, ще доведат до това те да са по-слаби и по-женствени. - Стойността на една жена зависи от нейната плодовитост и красота. Стойността на един мъж зависи от неговите средства, интелект и характер. - Елиминирането на традиционните полови роли и насърчаването на неограничен брой възможности за връзки на жените отприщва тяхната развратност и други негативни поведенчески модели, който блокират формирането на семейството. - Социализъм, феминизъм, културен марксизъм и войната за социална справедливост целят да унищожат семейната единица, да намалят раждаемостта и да отслабят държавите. Големите социални права водят до разврат. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Това трябва да го издълбаят на кеминна плоча и да я поставят пред Европарламента.

#13 boris 04.02.2016 в 16:33:32

Така трябва

#14 boris 04.02.2016 в 16:47:32

Make War Not Love!

#15 Дракон с кисело зеле 04.02.2016 в 17:54:33

Хайде защитниците на боклука да погледнат тази статия: http://www.rooshv.com/how-to-stop-rape По-специално, ето този цитат: I thought about this problem and am sure I have the solution: make rape legal if done on private property. I propose that we make the violent taking of a woman not punishable by law when done off public grounds. --- Това защитавате.

#16 boris 04.02.2016 в 18:12:46

А тоя тип, къде е написал че мрази жените? Напротив, ли си, че доста ги обича.. Що за женомразец е не знам

#17 Dox 04.02.2016 в 19:40:15

Другари, Понеже сме праведна, правоверна, праволинейна и най-вече правова държава, ние българските мъже трябва да започнем да правим следното: При започване на оная работа мъжът е добре да се подсигури с поне трима свидетели и да не са роднини, нали знаете. След приключване на оная работа, да се подпише протокол в два екземпляра - по един за жената и за мъжа, в който да са налице подписите и на тримата свидетели и в който да пише, че не е имало никакво насилие и че всичко е било по взаимно съгласие. Нека след това некой да се опита да ни каже нещо. Бетон сме отсекъде.

#18 Harry 04.02.2016 в 20:31:07

Harry | 04.02.201611:00 Човекът си е пич, не виждам нищо "женомразко" във възгледите му, напротив - те са силно рационални и логични, естествени, нормални и природни. Но колкото и да е спорен и нееднозначен, задължително е да се появи, като отговор на войната която са повели третополовите дегенерати, за заличаване на всичко мъжествено, за разрушаване на семейстовото и традиционното общество, което често става с насилие - една "зелена" германска мъжемразка обяснява, че правят така учебните програми, че да се намалява до минимум тестостерона у децата! Това се прави и у нас, последните скандали в образованието са именно такъв опит, споровете са само формално за термини от нашата история, в действителност са опити, да се кастрират българските момчета още от малки, да се потисне и неразвие всичко мъжко у тях, да пораснат женствени и невротични - население - мечта за всеки деградирал елит.

#19 cheung 04.02.2016 в 21:00:16

Досегашното (традиционно) общество не е донесло на никого щастие и затова младите сме скептични по отношение на някакви изсмукани от пръстите семейни ценности и традиционни модели - просто сухи фрази, които нищо не ни говорят.

Новините

Най-четените