Досадните двойки, от които ни е писнало

Ако случайно все още не сте разбрали: Иван и Андрей всеки момент ще ни взривят с новото си телевизионно предаване.

Те са сред привилегированите звезди, достатъчно известни и само с малките си имена, но въпреки това се налага да признаем, че сме меко казано уморени от тях.

Този път те ще водят „Фермата", в която 15 участници ще живеят и ще оцеляват в среда, характерна за времето отпреди 100 години.

Така или иначе, близо 10-годишните опити на Иван и Андрей да ни се харесат с нещо различно от „Сблъсък" ни карат да се сещаме за други двойки, от които отдавна ни е писнало.

Не става въпрос за двойки в ОНЗИ смисъл (от „Гришо" и „Маша" вече се отървахме), всъщност те често представляват доста неочакван съюз между трудно съвместими личности, партии и институции.

Но общото между тях е, че са не просто неприятни, но и по някакъв начин вредни за обществената среда. Затова бихме предпочели да ни оставят на мира и повече да не чуваме нищо за съществуването им и съвместната им дейност.

#1 maznislav 13.08.2015 в 09:02:42

За Господари на ефира не съм съгласен. Това е едно от малкото предавания където правят някаква разследваща журналистика.

#2 erzsebet 13.08.2015 в 10:55:40

Плачевно писание. Защо уебкафето затъва така?

#3 Шамито 13.08.2015 в 17:12:04

За хората с различен интелект досадата просто е повод да смениш канала.Какво значи тук някаква си личност респективно водещ?А да налагаш своята досада на други е просто досадно.Без обида.

#5 alecsander 15.08.2015 в 23:01:19

Калинчо, като ти е писнало изгаси си телевизора и ни остави ние да се оправяме сами. Кои сте ВИЕ, на които тази двойка е "писнала"? Ама много тежко го даваш, бе! Като абсолютна истина от последна инстанция. И на се опитвай да използваш множествено число, сякаш и аз съм те упълномощил да драскаш глупости!

Новините

Най-четените