Личните асистенти разкриват мръсните тайни на звездите

Казват, че звездите също са хора като всички нас. И все пак когато имаш милиони долари в банковата си сметка, навярно погледът ти върху нещата от живота леко се променя.

Не е нужно да си супер сноб и зъл човек, за да имаш своите странности, чудатости и нестандартни изисквания към личния си асистент, но всяко нещо си има своите граници. Много известни личности са поели риска да покажат истинската си същност пред хора, които просто извършват наемен труд за тях, макар и отблизо.

В редица случаи въпросните лични асистенти не издържат на напрежението и избухват с пикантни подробности около поведението на звездите спрямо тях и останалите хора, детайли за ежедневието им и други неща, заради които често се стига дори до съд. Някои пишат и книги.

Вижте в галерията 10 примера за това как асистентите разкриха мръсните тайни на звездите.

#2 ImaIma 25.07.2017 в 17:27:58

американския комик аххаххаахахахаххаах

#3 Nikkor 26.07.2017 в 12:26:41

Това са бели кахъри. Да се оплакваш че жената на Роби Уилямс се разхожода край тебе дибидюс и ти разказва къде и кога и как са й го нач...ли си е...кака да кажа...на някои хора това им е тайната сексуална мечта бе. Виж да те карат да душиш нечия подмишница си е направо перверзия, пак че не са го карали да души нещо друго. Пък снимката на Мадона с цялата паплач излъчващи откровена нечистоплътност боклуци около нея е показателна. А Марая с асистента вървящ пред нея и уверяващ я че няма в какво да се спъне е поредното доказателство че големите пари не са за всеки.

Новините

Най-четените