Балотели: Момичетата на Sky Italia са по-интересни от последния ден на трансферния прозорец

Въпреки че не бе въвлечен нито в сделка, нито в слухове за такава, Марио Балотели отново привлече вниманието към себе си в последния ден на трансферния прозорец.

На италианския нападател, който премина от Ливърпул в Ница под наем в последния ден от летния пазар, явно му е доскучало и вместо да следи трансферите в последния ден от зимата, се е загледал по водещите на Sky Sports Calciomercato.

„Момичетата на Sky Sports Calciomercato, със сигурност, са по-интересни от сделките, които се сключват“, написа Супер Марио в Twitter.

Изказването на Балотели, разбира се, получи достатъчно отзиви, като бе цитирано дори от кореспондентката на Associated Press в Милано – Даниела Матар.

Въпреки оплакването на Балотели, че нищо интересно не се случва в последния ден, точно накрая Саутхемптън сключи една от сделките на пазара, привличайки Маноло Габиадини от Наполи срещу 14 млн. паунда.

А колкото до момичетата на Sky Italia, разбира се, че се съгласяваме с Марио, поне относно красотата им. Особено на Лаура Барт.

Моделката и актриса бе част от 24-часовото предаване, което следеше всички сделки от последния ден. А освен всичко това, е фенка на Ювентус.

Повече за Лаура може да видите в галерията.

Новините

Най-четените