Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

Честно вино

Едуард Куриан е техник на промишлена електроника по образование, занимавал се е с музика, работил е като графичен дизайнер. Но любовта му към виното го тласка да създаде „Росиди”
Едуард Куриан е техник на промишлена електроника по образование, занимавал се е с музика, работил е като графичен дизайнер. Но любовта му към виното го тласка да създаде „Росиди”

Едуард (вдясно) и Петър представляват целият екип на избата. Произвежданите от тях сортове са Пино ноар, Сира, Каберне совиньон, Мерло, Гевюрцтраминер, Шардоне и Мускат Отонел
Едуард (вдясно) и Петър представляват целият екип на избата. Произвежданите от тях сортове са Пино ноар, Сира, Каберне совиньон, Мерло, Гевюрцтраминер, Шардоне и Мускат Отонел

Едуард сам си прави етикетите на бутилките, като всеки един от тях по някакъв начин отразява съдържанието на съответното вино
Едуард сам си прави етикетите на бутилките, като всеки един от тях по някакъв начин отразява съдържанието на съответното вино

Тази година „Росиди“ участваха на престижното винено изложение във Великобритания „Декантер“. Били са и на други фестивали като например Merano Wine Festival в Северна Италия
Тази година „Росиди“ участваха на престижното винено изложение във Великобритания „Декантер“. Били са и на други фестивали като например Merano Wine Festival в Северна Италия

В България „Росиди” се позиционират във високия ценови клас, с цени на рафта от 31-32 лв. в специализирани магазини
В България „Росиди” се позиционират във високия ценови клас, с цени на рафта от 31-32 лв. в специализирани магазини

Яйцето най-вдясно е особеният ферментатор, носещ подписите на всички, работили за "Росиди" до момента
Яйцето най-вдясно е особеният ферментатор, носещ подписите на всички, работили за "Росиди" до момента