Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

И като заваляха палачинките...

Рецептата за тестото е класическа, но с био масло, браншо и яйца, а и другото е важно
Рецептата за тестото е класическа, но с био масло, браншо и яйца, а и другото е важно

Така изглежда барът с палачинки, замислен като шоурум на Harmonica
Така изглежда барът с палачинки, замислен като шоурум на Harmonica

Палачинката с тиква
Палачинката с тиква

Менюто няма как да ви обърка
Менюто няма как да ви обърка

Ако не искате сладко, ето и солената палачинка със сирене, домати и пресен босилек
Ако не искате сладко, ето и солената палачинка със сирене, домати и пресен босилек