Мъжът не е вибратор!

Тя и той. Секс за една нощ (при нея). След като става ясно, че забавната част от нощта е приключила и че двамата са доволни от съвместните си занимания, неочаквано следва ето такъв диалог:

-Добре, а сега се обличай и си тръгвай.

Той: - ...?!

-Тръгвай си, не искам да оставаш.

-По това време!? И защо? Нали ни беше хубаво заедно?

-Да, но не мога да спя с друг човек до мен. От години не съм го правила. Тръгвай си.

Естествено, той си тръгва. Определено е малко обиден. Беше им хубаво заедно и после изведнъж „тръгвай си"? Не че е очаквал като допълнителни екстри кафе и закуска, но е някак грубо.

Ама нали това е (просто) секс за една нощ. Какво толкова, а?

Зависи...

Една уравновесена и с добро самочувствие жена надали би постъпила така. Този пасивно-агресивен акт е израз на най-обикновен страх у жената - от обвързване или по-често от обратното: че ще я зарежат, че са я употребили, че утре дори няма да й кимнат при случайна среща на улицата, но за сметка на това дълго ще се хвалят на приятели как са я изработили.

Жените имат основания да се опасяват от такова мъжко поведение. И все по често си избират една подобна „емоционална застраховка" срещу него - поведението на кучката. Третират мъжа като един ходещ вибратор.

Напразно, скъпи дами. Мда, така получавате секса. Обаче я се замислете малко.

Ако ви трябва секс, не ви трябва непременно мъж. Един вибратор ще ви свърши същата работа, че и по-добра. На „истинския" мъж обикновено нито му е толкова дълъг, нито фи-то му е с такъв размер, а и (простакът той) няма батерийки да ви издържи 2-3 часа, докато благоволите да свършите.

Изобщо, истинският мъж има само едно качество в повече от вибратора - притежава душа и личност. Първото е важно, понеже като правите секс с мъж, а не с вибратор, се чувствате (измамно или не) желана. И на вас някой ви е обърнал внимание.

Второто (личността) също има значение - поне аз досега не съм виждал някоя жена да е поканила на вечеря със свещи и вино вибратора си... или да е била поканена от него на такава.

Можех да не съм толкова язвителен, но си признавам, че ми убягва пълната липса на интелект в подобно женско поведение. Тъжно или не, но жените всъщност самонараняват по този начин почти изключително себе си.

Защото мъжете рядко влагат в секса нещо повече от... секс. След като всичко приключи, постановката „кой от къде е" ги устройва идеално.

Но! Има и една малка част мъже, които са донякъде като жените - бъркат/смесват любов и секс. За тях просто някак към едното от само себе си се присламчва и другото.

И точно тези мъже се засягат от поведение на жените като описаното в началото. А точно това са мъжете, които жените най-отчаяно търсят! (За секса си има вибратор или отбрани отрепки-тъпкачи, я намерете обаче мъж, когото да обичате и уважавате, който да ви разбира и да ви отвръща със същото!)

Тези мъже не биха наранили една жена, напротив - биха се отнасяли към нея с респект, независимо дали говорим за веднъж или за продължителна връзка. (Едно цвете - 2 лева, жестът да го подариш - безценно!) Те дори - ако това търсите - потенциално са онези, които биха се оженили за вас.

Но предпазвайки се от риска да ви „прекарат" в преносния смисъл, вие се предпазвате не само от „жилото" на мъжа, но и от „меда" му. Надали някой нормален мъж би ви обърнал отново внимание, след като се отнесете с него като с вибратор. Най-много и той да се отнесе с вас като с... безплатна проститутка. Щото мъжете рядко отказват секс, нали имат добри сърца, ех...

Все пак, историите понякога имат и добър край. Дамата от първо действие на тази история днес заспива всяка вечер в моето (не особено широко) легло - обикновено гушнала ръката ми за по-сладки сънища...

Животът е сложен... за някои не е сложен добре. И ако искате да не сте от тях, по-добре не третирайте мъжете като вибратори:)

#1 GohoBG 04.11.2010 в 14:31:36

те тия неща обикновено са симетрични..., колкото и на Дамите да не им се иска да е така, ревейки за псевдоеманципация... и се получава '...каквото повикало, такова се обадило', а после... се сърдят, лоши сме били хаха вземете огледало и погледнете кой ви гледа от там а и секс шоповете тряя да правят оборот все пак, колкото и да сме бабаити..., или псевдо

#5 мааму стара 04.11.2010 в 17:40:30

..........брех, мааму стара...4етвърти коментар, свалям Ви шапка авторе...

#6 ludipari 04.11.2010 в 18:20:39

Ако е достатъчно ПУТентен, става и за вибратор. Апостол Апостолов www.SuperAstro.net

#7 ludipari 04.11.2010 в 18:21:35

Eli, хвалят се, защото не моагат да ебат.

#9 LiNa-2 04.11.2010 в 20:46:31

Ееее, не, този материал ще ме довърши от смях значи. И не ми излиза от главата "Га яде кифтета не рива, а?" Нека не забравяме, че подобен модел на поведение беше патент на кого мислите? На мъжетеее. Значи докато разправяхте на "по бира" как сте финтирали снощната девойка и /най-вероятно/ дори не сте счели за нужно да я качите на такси поне, нещата бяха розови и светът беше във вашите крака. А сега боли??? Дожаля ми за бедните, нежни души, копнеещи обич, разбиране и доброта. И след като забърсах спонтанно стеклата ми се сълза да взема да ви кажа нещо - я се стегнете мили мъже, съвсем опропастихте иначе не чак толкова лошо замисления ви пол. "Надали някой нормален мъж би ви обърнал отново внимание, след като се отнесете с него като с вибратор." - Г-н Автор, направо бихте се изненадали от тези, които отново обръщат внимание след "подобно отношение". Щото, да ви кажа под сурдинка процента доближава 100. Че не познавате жените стана ясно, ама и за собственият ви пол явно ви убягват някои нещица

#10 ot4eto 04.11.2010 в 20:56:52

Eli Sweet страшна интуиция... Няма сгрешили жени на този свят. Няма нещастна любов. Жените имат силна интуиция и никога не грешат. Извинете, но я се огледайте около себе си малко.

#11 Оня Дето Го Трият 04.11.2010 в 21:43:43

Категорично, като мъж, ми е трудно да се припозная в лирическия герой от тая статия! Дори е трудно да допусна, че това е гледна точка на мъж всъщност.... Бедни Ники, бедни Русиновски.....толкова яки статии досега, а какво ли те е накарало да сътвориш това? Моментен амок или творческо безсилие вече ?

#14 fALLEN 05.11.2010 в 10:07:21

много насериозно се взимаме всички - от автора, през коментиращите.

#15 sladuredka 05.11.2010 в 10:15:03

"поне аз досега не съм виждал някоя жена да е поканила на вечеря със свещи и вино вибратора си... или да е била поканена от него на такава." Бе ти добре ли си?! Де такъв мъж дето кани на свещи??? Мене по-скоро вибратора ми ще ме покани на вечеря отколкото мъж... И защо си се захванал с този сюжет, че жената третира мъжа като вибратор? Светил ли си на някого, или някой ти разказа, и ти си направи изводите, че такова отношение е често срещано? Туй са глупости, за пореден път провокации и забелязвам, че се правят съвсем съзнателно. Понеже се знае, че при подобни статии коментарите са около 70 само за един ден. Българина е толкоз бос, горкия, откъм изразяване на чувства , че просто не заслужава свястна жена да остане с него до сутринта.

#16 fALLEN 05.11.2010 в 10:18:32

аз каня на свещи, па сутринта права кафе и фреш... нищо че имам примерно 30 мин до работа. па понекога и изненадвам със сутрешен секс...

#18 Кекс на екс 05.11.2010 в 19:56:43

Без значение дали в случая главният герой е мъж или жена, авторът е прав за много от нещата, за които пише. За някои може и да не е, но най-малкото е пробвал да се аргументира. Който не е съгласен с идеята му, може да опита да я обори с факти, вместо да го спряга за смешник, самодоволен, бездарен или каквото и да е там. Ама не. То е далеч по-лесно да се плюе, само защото на някой не му изнася това да е вярно.

#20 fALLEN 06.11.2010 в 10:21:11

курваре, дай да не си кривим душата, в първия ти пост си го обиждаше доста злостно и директно, аз там факти не видех, освен ако "констатация", че е смешник за тебе не е факт. айде стига си ревал, че са ти изтрили акаунта. като си толкова надарен - напиши неква статия и ще коментираме после, на квато и да е тематика.

#21 fALLEN 06.11.2010 в 10:28:42

освен това хич не е сигурно, че те трие точно той, много прибързваш...

#23 Кекс на екс 08.11.2010 в 00:58:40

Яна, разбирам, че всеки иска да бъде уникален и да не се губи в масата народ. Но в този и в някои други случаи темата за "слагането под общ знаменател" е един вид измъкване от същината на въпроса. Авторът никъде не е казал, че има предвид всички жени, а някаква част от тях. И то достатъчно значителна, че да тръгне да пише за тях. Това разбира се, не означава, че ти автоматично си част от тях. Споко. Все едно да не можем да кажем, че като цяло сомалийците са бедни и гладни, само защото някой местен шишко, ще се обиди и ще каже, че редовно преяжда. То на тази логика няма да можем да говорим общо не само за мъжете и жените, ами даже и за ябълки и круши, защото всяка е различна сама по себе си - със собствена форма, цвят и вкус. П.П. Аз също не се заяждам. Просто не ми се ще никой да се засяга, защото тогава дискусията свършва и започва селската разправия. Лека вечер на всички.

#25 Кекс на екс 08.11.2010 в 20:01:42

mimeta, в твоя коментар по-долу не виждам как си се аргументирала ясно и конкретно защо не харесваш статията: "говорейки за себе си, авторът пише "А точно това са мъжете, които жените най-отчаяно търсят!" за какъв се мислиш бе! смешник..." А че не си съгласна - ОК. спор няма.

Новините

Най-четените