И колосите ще се страхуват от този Лудогорец

Лудогорец удари Виктория Пилзен с 2:0 и е абсолютен фаворит в реванша с чехите.

Шансът отново да гледаме българско участие в групите на Шампионската лига е огромен, а ентусиазмът около Лудогорец тепърва ще нараства.

Еуфорията е налице, но на сутринта след снощния мач е време за някои размисли, изводи и поуки. Най-сетне имаме български отбор, който спокойно мачка поне в предварителните кръгове на Шампионската лига.

Но толкова ли е силен Лудогорец наистина? Отстранен ли е вече чешкият отбор? Докъде могат да стигнат тази година шампионите?

Ето 6 извода, които можем да направим още преди реванша с Виктория идния вторник.

#1 bludniq_sin 18.08.2016 в 11:13:07

Като цяло приличен анализ и съм съгласен с всяка точка. Добро впечатление ми прави и това, че авторът очевидно също осъзнава, че битката за влизане в групите не е приключила въпреки добрият резултат от снощи. Да се надяваме, че ще имаме възможност да разберем дали действително лудогорец могат да се представят по-добре в този сезон на ШЛ отколкото в предишния, в който участваха и да се надяваме, че ще стане така

#2 bludniq_sin 18.08.2016 в 12:00:31

Вълков я ми припомни кога за последно такава игра от твоя любим отбор?

#3 vayk 18.08.2016 в 14:19:45

Слабите места в отбора са защитата и средната линия. Дяков е в състояние да прави огромни глупости и като цяло е рисков играч, който може да бъде изгонен в рамките на 10 минути. Подобен сценарий не е изключен на реванша, така че трябва много да се внимава. Владо Стоянов има огромен проблем с концентрацията при ударите извън наказателното поле. Контузията на Анисе съща е огромна загуба в средата на терена, тъй като то без съмнение е най-класния опорен халф в отбора. И Саша и Дяков са добри играчи за българското първенство, но са недостатъчни за успешно противедействие срещу класни отбори, каквито без съмнение чакат "Лудогорец" в груповата фаза на ШЛ. Шансът обаче не е за изпускане - при едно добро представяне в групите, разградския отбор може да натрупа коефициент, който да му осигурява място директно на плейофите и то като поставени. Въпреки че съм цесекар, им желая да отстранят чехите и да влезнат отново в Групите.

#5 Вълков 20.08.2016 в 14:23:16

bludniq_sin , теб пък какво те топли освен ако не си от Разград или си някъде навън.Вярно ,че моят отбор го потурчиха вече и не съществува ама и играта му беше на супер ниво и успехите му.Два пъти на полуфинал ,когато отиде така наречения "български" шампион лудогорец - където само чистачката и масажиста са българи- тогава ми се обади.

Новините

Най-четените