Батков: Щом не сме първи, няма значение къде сме

„Дали ще бъдем седми или пети, или четвърти, или дори трети, за мен няма голяма разлика, след като не сме първи - заяви след участието си в УС на Левски собственикът на клуба Тодор Батков. - Нелепо е, че сами сме си виновни и вместо да решим голяма част от интригата до декември, ние се оставихме до последните мачове."

Батков потвърди, че не е приел оставката на Георги Иванов и отново декларира увереност във възможностите на спортния директор на клуба.

„Да, отказах да я приема. Моделът, по който се развива Левски е негово дело и не мисля, че е лош", допълни адвокатът.

Той отказа да коментира играта на ЦСКА срещу Ботев в последния кръг на А група, но подхвърли, че „всеки, който има глава на раменете си и очи, и някакви макар и любителски знания за футбола, е наясно какво се случи".

Според Батков, ако Левски спечели Купата на България, това частично ще спаси сезона на клуба. Той допълни, че не планира „драстични промени" в клуба и пожела 10 победи във втората шестица.

Най-неопределено се оказа изказването на Батков за спасяването на лиценза на Левски.

„Продължаваме, но е много по-трудно - обясни собственикът на клуба. - Предписанията за лиценза са такива, каквито са за другите клубове. В рамките на възможностите ни ще покрием каквото можем. Надявам се да се справим, но е тежко."

#1 Winora 17.03.2015 в 18:52:49

Не разбирам от футбол, но харесвам Гонзо. Сигурна съм, че Левски няма да изпадне от А група.

Новините

Най-четените