Поредна неделя на протести в страната

За поредна неделя в страната са организирани нови протести заради високите цени на горивата, поскъпването в данъка за автомобилите както и срещу ниския жизнен стандарт в страната.

Недоволството си днес ще изразят гражданите на Шумен, Търговище, Разград, Карлово и Сопот.

Демонстранти ще блокират движението по подбалканския път София-Бургас за неопределен период от време. Протест ще има и във Велико Търново под надслов „Не на ниския стандарт на живот“.

В Благоевград ще се проведе автошествие срещу високите цени на горивата и социалната несправедливост. За трета поредна неделя ще протестират и жителите на Петрич.

Жителите на Разлог и Банско ще организират протест на пътя Симитли – Гоце Делчев. Те ще протестират срещу непрестанното поскъпване на битови услуги като вода, гориво, данъци и гражданска отговорност.

#1 Starija hush 27.11.2018 в 05:50:55

Аз ви казах не слушайте психото сидеров за по високи заплати.Той иска така да бъде на всаст НО не ви кава че след това ще станете по бедни защото цените на всичко ще се увеличат НЕ пропорциално което означава по голема мизерия.той си е натрупал милиони в западни банки и може спокоино да си живурка.а спестяванията от инфлацията се стопяват като снег.

#2 dedo adji 27.11.2018 в 08:31:52

Слушайте стария хъш и протестирайте до оставката на Сидеров. Цените на горивата ще паднат веднага. Не видяхте ли как с оставката на Симеонов всички проблеми на майките изчезнаха. А ако подаде оставка и Бойко, направо ставаме Швеция на балканите. Не помните ли какъв жувот беше след 2-те предишни. И за всеки случай погледайте малко кадри от Парижево. Там протестантите ги посрещат със сълзлив газ и пожарни шлангове.

Новините

Най-четените