Представете си такъв Юнайтед от следващия сезон

Колкото и разочароващ да изглежда сезонът на Манчестър Юнайтед, целта минимум почти сигурно ще бъде изпълнена и от есента "червените дяволи" ще се завърнат в Шампионската лига.

За парите, които бяха похарчени през лятото на 2014 г., четвъртото място няма как да е утеха, но има много фактори, които повлияха първата кампания на Луис ван Гаал на "Олд Трафорд" да не е толкова успешна, колкото се искаше на феновете.

Не можеше да се предвиди

Кой е предполагал, че футболист като Радамел Фалкао, който направи фурор в Порто и Атлетико Мадрид (краткият период в Монако няма нужда да бъде споменаван) и Анхел ди Мария, който бе един от главните конструктори на успеха на Реал Мадрид в Шампионската лига миналия сезон, няма да успеят да се впишат в състава?

Изобщо да не говорим за пробойните в прекроената отбрана, сменената позиция на Уейн Рууни и закъснялото пристигане на Луис ван Гаал.

Ван Гаал закъсня

Холандският специалист се раздвояваше между финалните си ангажименти с националния отбор на "лалетата" и селекцията в Юнайтед, което никак не е лесно.

Ван Гаал обаче постепенно се нагажда към обстановката на Острова и бъдете сигурни, че следващата година отборът му ще е сред кандидатите за титлата.

Ще се харчи отново

Още повече, че клубът отново няма да пести пари, а трансферът на една от най-апетитните хапки в лицето на Мемфис Депай е потвърждение за това.

"Взехме го толкова рано, за да изпреварим Пари Сен Жермен", обясни Ван Гаал, което подсказва какъв ще е Юнайтед на трансферния пазар - агресивен и нежалещ средства.

Практиката доказва, че по-навременните трансфери са по-удачни и английският гранд ще се опита да стегне редиците далеч преди 31-и август и последните часове на летния трансферен прозорец.

Предлагаме ви един твърде вероятен титулярен състав на Юнайтед за следващата кампания. Вижте го в галерията.

#1 maznislav 10.05.2015 в 20:16:51

Това ще е най-тъпия отбор на Юнайтед само с един англичанин ?!? Гюндоган е добър ама постоянно се контузва, Хумелс също. Ди Мария е мако казано непостоянен, както и Валенсия.

Новините

Най-четените