Тройно изнасяне от Челси, внасянето предстои

Ръководството на Челси потвърди, че клубът се разделя с Радамел Фалкао, Алешандре Пато и Марко Амелия. Тримата бяха привлечени през миналия сезон, но не успяха да допринесат с нищо по време на престоя си в западен Лондон.

Фалкао се прибира в Монако след разочароващите трансфери в Манчестър Юнайтед и на "Стамфорд Бридж", а Пато се завръща в Коринтианс. Бившият играч на Милан обаче може да отиде при милионерите от Китай, след като няколко клуба се интересуват от него.

Вратарят Амелия е свободен агент и вероятно ще си потърси отбор в Серия "А".

След тройното изнасяне, до дни се очаква да започне и новият внос в Челси.

Белгийският национал Миши Батшуай премина медицински прегледи, след като получи разрешение да напусне за един ден лагера на националния отбор и да премине тестовете в присъствието на доктора на "сините" в Бордо.

Очаква се трансферът да бъде официално обявен още през този уикенд.

Така Батшуай, към когото интерес проявяваха и Кристъл Палас, Уест Хем и Тотнъм, ще стане първия привлечен играч от новия мениджър на Челси Антонио Конте.

През миналия сезон Батшуай вкара 17 гола в Лига 1, а преди няколко дни той реализира и дебютното си попадение на Евро 2016, след като се появи като резерва срещу Унгария и се разписа с първото си докосване в мача.

Олимпик Марсилия ще получи за белгиеца 33.2 милиона паунда.

В същото време Челси изчаква офертата на Реал Мадрид за Еден Азар и ще поиска за него 35 милиона и Алваро Мората.

Новият мениджър на "сините" няма да спира Азар, ако от "Бернабеу" приемат тези условия.

Неясна е все още съдбата на Диего Коща, който е заявил, че иска да се завърне в Атлетико Мадрид, но засега индикациите са, че Конте ще се опита да го задържи.

Вижте в галерията как може да изглежда съставът на италианския специалист в началото на кампанията.

Новините

Най-четените