Най-мразените в историята на Висшата лига

Вече 25 години Висшата лига забавлява феновете на футбола с качествени мачове, интересни обрати и страхотната атмосфера по трибуните на английските стадиони. Футболът на Острова създаде някои от най-големите звезди в света на спорта, но интересното е, че част от тези звезди са и сред най-мразените в тази надпревара.

При това не само от феновете на предишните им отбори или от запалянковците, подкрепящи тим, на който те са вкарали, да речем, пет гола в един мач.

Заради силното влияние на пресата в Англия върху оформянето на мнението на запалянковците, голяма част от героите в тази селекция са подбрани и заради издънките им извън терена - основно заради проблеми в клубовете, за които са ритали или пък в личния живот.

Като цяло обаче, има неща, които феновете в Англия не могат да простят: това да напуснеш любимия им клуб, после да му вкараш гол и естествено, да са зарадваш като бесен след попадението. Точно пред тях. Тогава омразата им добива почти физическа форма.

Този Топ 20 няма претенции да е обективен или изчерпателен, но общо взето в него са събрани доста от дразнителите, появявали се по терените на Висшата лига. Enjoy and hate!

А, да, класацията щеше да изглежда по друг начин, ако Златан Ибрахимович имаше и дори един мач за английски отбор...

Новините

Най-четените