Преди беше сексът, сега е Pokemon Go

За сексуалните забрани във футбола се носят легенди от десетилетия.

Още преди много години имаше специалисти, които вярваха, че половият живот оказва влияние върху представянето на играчите на терена.

Разбира се, повече бяха тези, които го заклеймяваха като "негативно", но винаги е имало и малка група отцепници, които да приемат секса преди важните мачове като тонизиращо и ободряващо упражнение както за тялото, така и за духа.

Темата за интимния живот на звездите и това как им се отразява на професионалния обаче вече е демоде.

Тук-таме преди големи първенства изплува въпросът на кои отбори е позволено да пътуват с жените и приятелките и на кои не, но той вече не е толкова интересен за феновете, а по всичко личи - и за треньорите.

Сега футболните наставници са заети да издават далеч по-екзотични заповеди от ветото за плътски наслади.

Специалистите продължават яростно да държат на режима на хранене на състезателите, но в крак с тенденциите в съблекалнята все по-голямо внимание обръщат на аутфита на футболистите.

Фабио Капело се прочу, след като забрани джапанките и късите панталони в националния отбор на Англия. Сър Алекс признаваше, че му призлява от вида на шарени футболни обувки, а за да е наистина специален по всички параграфи, Жозе Моуриньо забрани на футболистите на Манчестър Юнайтед да играят Pokemon Go.

Вижте в галерията още любопитни треньорски забрани.

Новините

Най-четените