Внимание, Гришо: Ето я новата Шарапова!

Допреди 20 дни тя беше канадска надежда в тениса с излъчване на закачлива тийнейджърка.

Каквато всъщност е. Следва в Twitter Джъстин Бийбър, за кого твърди, че е единственият мъж, на когото не би отказала да вечеря с него. Той дори я поздрави след успеха ѝ над Ана Иванович на четвъртфинала в Мелбърн. Тийн идолите се подкрепят...

Сега Южени Бюшар е сочена за новото "златно момиче" на корта, което ще наследи бизнес модела на Мария Шарапова и ще я надмине по популярност и приходи.

Със сигурност визията е добра базова позиция за такива прогнози. 19-годишната тенис сензация Бюшар игра полуфинал на Australian open, но далеч по-напред стигна в сърцата на феновете и базите данни на рекламните акули.

Русокоса, чаровна и някак по детски винаги усмихната... Мечта за фотообективите и камерите.

Вече има екип от агенти, които записват и анализират офертите. А те стават все повече.

Джени, както я наричат в родината ѝ, има и армия от фенове, които я следват навсякъде.

Носят знамена, скандират името на Бюшар.

Още през миналата година я поканиха да води емисия на времето в местна телевизия в Торонто и никак не изглеждаше зле.

Агентът и Сам Дювал твърди, че Южени има всичко, за да надмине Шарапова. Рускинята е символ не само с ракета в ръка. Тя печели по около 29 милиона долара годишно от бизнес начинания, реклами и публична дейност.

Освен това е гадже на Григор Димитров, но... канадската блондинка е с близо 8 години по-млада от руската и доста по-близо до все още момчешкото излъчване на нашето момче.

Да не стане... Изместване на Шарапова не само в ранглистата и на бизнес фронтовете!?

Но все пак самата Мария я избра за наследница, защото миналата година "Найки" попита лицето си в тениса: Коя тенисистка би искала да носи твоята модна линия дрехи? Шарапова не се поколеба - "Джени".

Бюшар има вече над 240 000 харесвания на страницата си във Facebook  и около 110 000 последователи в Twitter.

С две думи - медийно и като популярност, това вече е новата Шарапова. Следват успехите на корта (изглеждат вероятни), както и бизнес проекти с нов лик.

И защо не - ново име. Джени, вместо Маша...

#3 Borracho 30.01.2014 в 11:07:09

Прав е човека с първия коментар, това момиче след 10 години ще е тотално сбабичосано. Помните ли една актриса имаше - Алисия Силвърстоун, и в клипове се снимаше. Като момиче супер сладка а сега 15тина години по-късно тотален сбабичок.

#6 deowin 30.01.2014 в 19:31:40

>новата Шарапова С бозаво, безхарактерно личице и тлъсти кълки. Внимание, Гришо? Ко? Не!

#8 Шрайка 30.01.2014 в 23:37:21

И моето мнение се покрива напълно с казаното от Део. На нищо не мяза. Нищо хубаво де. Не знам кой я набеди за красавица.

#9 Borracho 31.01.2014 в 00:30:49

Bichkiiata | 30.01.201418:55ч Аз нито в Париж, нито в Лондон съм ходил та кво остава Северна Америка Наистина жалко, ако нейната красота (има такава) се счита за голяма красота в канадските щати... Сигурен съм, че има много красиви жени, ама и ти самия им слагаш етикети, породи Аз тва не го разбирам. Коментирам квото виждам.

#11 deowin 31.01.2014 в 17:27:17

Тази Цибулкова е още по-голям батал - едра отвсякъде и даже има леко гуша.

#13 barry_trotter 25.02.2014 в 16:11:42

Само дето е Джини, а не Джени! Дори самата тя дава пример с песента на Кристина Агилера. А дали е хубава или не, който каквото и да приказва, рекламодателите така или иначе ще я качат на пиедестал. Има излъчване, играе добре, топъл хляб.

Новините

Най-четените