Моуриньо: Този резултат може да е опасен

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо даде да се разбере, че е доволен от равенството 1:1 като гост на Пари Сен Жермен в първия осминафинален мач между двата отбора.

"Това бе труден мач. През първото полувреме ПСЖ бе оставил инициативата в наши ръце и чакаше да загубим топката в опасна зона, за да контраатакува. След почивката те вдигнаха темпото и заиграха по-директно. Постоянно търсеха Ибрахимович и бяха много агресивни в средата на терена чрез Матюиди, Верати и Луис, като ни натискаха все по-дълбоко и по-дълбоко. Не мисля, че този резултат е решаващ, но смятам, че той е позитивен за нас. Сега на "Стамфорд Бридж" трябва да играем за победа. Резултатът обаче може да бъде и опасен, особено ако решим да играем за равен в реванша", заяви Моуриньо.

"Тази вечер много от нашите играчи имаха проблеми. Фабрегас е болен, а Оскар е контузен. Реших все пак да заложа на Сеск, тъй като той много добре умее да задържа топката. Не играхме много добре в този мач, но вината за това не е само наша, а трябва да поздравим ПСЖ, който се справи много добре", допълни португалецът.

Новините

Най-четените