Предбрачните договори на звездите - за пари или за много пари

Кое е по-важно в Холивуд от това да получиш добра роля и страхотен договор за нов албум? Или от това да спечелиш мечтана златна статуетка?

Всъщност за много от знаменитостите е далеч по-важно да подпишат изгодни предбрачни договори, преди да облекат белите рокли и смокингите за милиони, с които да изглеждат добре по списанията после.

Може да изглежда пресилено за обикновените хора, които просто отиват в обредната зала, но когато печелиш милиони дори и само с усмивка, трябва да се подсигуриш.

По тази причина обикновено в тези документи фигурират шестцифрени суми, още повече шестцифрени обезщетения, а клаузата за компенсация при изневяра вече е нещо като традиция.

Освен много цифри с нули след тях има и изисквания за попечителство над децата, но и такива за нормирано време, което двойката прекарва заедно.

Разбира се, мнозина биха сложили подписа си под нещо подобно, щом това им дава шанса да са до жена като Анджелина Джоли или до мъж като Джордж Клуни. Само че в света на богатите и известните нещата рядко стават толкова лесно, а всеки има какво да губи - пари, слава, имидж.

В галерията ще видите 11 предбрачни договора, които ни звучат почти абсурдно.

Новините

Най-четените