Ужасните актьори, които Холивуд въпреки всичко направи богати

Холивуд наистина е необикновено място за правене на кариера.

На стандартното работно място получаваш заплата и, евентуално, повишение само ако си вършиш нещата качествено и съвестно и подхождаш към работата си с плам и амбиция.

В кино индустрията обаче далеч не е така.

Почти съкрушително е, но в последните години сме свидетели на невероятен брой звезди, които са богати и свръх популярни не заради дарбата и способностите си, а заради външния си вид и дори - заради чист късмет.

Те изглеждат по един и същи начин, независимо в каква роля влизат, а ако сте от по-разсеяните зрители, като нищо можете да объркате и кой точно филм гледате.

Повечето от тях изглежда нямат никакво желание да подобрят и усъвършенстват уменията си на екрана. Осланят се на инерцията и разчитат, че споходилата ги вече слава е достатъчна, за да получат следващата роля, а заедно с нея и следващия тлъст чек. И, изненадващо, това им се получава!

В галерията ще видите група ужасно слаби актьори и актриси, които въпреки липсата на талант продължават да бъдат невероятно търсени и като следствие от това - богати.

#1 Дракон с кисело зеле 09.03.2019 в 15:31:49

1. Дуейн Джонсън е талантлив актьор. Не е Даниел Дей Луис, обаче го бива, а и има талант за комедия. 2. Джейсън Стейтъм е абсолютна трагедия откъм пресъздаване на акценти, обаче, всъщност, може да играе, когато попадне на режисьор, който знае какво прави. 3. Джесика Алба проби с роля в сериал на Джеймс Камерън. В който, бтв, беше прекрасна. Има номинация за Златен глобус там. 4. Зак Ефрон не го харесвам много, ама кога точно го гледахте в ролята на Тед Бънди, при положение, че, извън фестивала "Сънданс", филмът не се е появявал никъде още? А и в трейлъра се вижда добра актьорска игра. 5. Камерън Диаз има четири номинации за Златен глобус... Все някакви актьорски умения ще да има. 6. Вин Дизел случайно да сте го гледали във "Виновен"? Комедийно-драматична роля е това, и то бая силна. Отново, човекът може да играе, когато реши. 7. И отново, Мила Йовович е добра актриса. Виновна е, че е красива... И какво точно е противоречиво в "Петият елемент"? 8. Чанинг Тейтъм израсна страшно много като актьор от първите си филми насам. 9. Линдзи Лоън още в "Капан за родители" показа забележителни актьорски заложби. Ако не се беше пропила и продрусала, може би щеше и да ги развие.

Новините

Най-четените