Очаквано: "50 нюанса сиво" обра "Малинките"

По традиция един ден преди Холивуд да излъчи носителите на наградите "Оскар" за най-добри филми на 2015-та година, бяха раздадени наградите "Златна малинка", които посочват най-лошите филми на изминалата година.

Съвсем очаквано "малинка" за най-лош филм на 36-тите поред антинагради взе силно рекламираната еротичната боза "50 нюанса сиво".

Филмът с участието на Дакота Джонсън и Джейми Дорнан беше придружен в приза за най-лош филм от "Фантастичната четворка".

"50 нюанса сиво" получи и приз най-лош сценарий, а актьорския състав на филма беше обявен за "провал" на миналия киносезон.

Антинаграда за най-лоша роля получиха главните актьори в еротичната драма Джейми Дорнан и Дакота Джонсън.

Те също така бяха наградени и с приз за най-лоша актьорска двойка.

Наградата за най-лоша режисура грабна Джош Транк за "Фантастичната четворка". Филмът взе и награда в категорията "Най-лош римейк/продължение на филм".

Носителят на "Оскар" и номинираният отново тази година Еди Редмейн беше определен за най-лош актьор в поддържаща роля в "филма "Пътят на Юпитер" на Андрю и Лана Уашовски."

Антипремията "Златна малинка" се присъжда ежегодно в САЩ в навечерието на наградите „Оскар", а победителите получават статуетка във формата на малина, покрита със златна боя.

Вижте всички номинирани във видеото:

Новините

Най-четените