Филмите, в които сексът е истински

Има достатъчно начини да заснемеш секс сцена без да правиш секс. Киното ги знае отдавна.

Възможно е да се използват дубльори, специални покривала за някои части от тялото, или цели части от облеклото, които биват дигитално премахнати впоследствие.

Друг път е въпрос изцяло на монтажни техники, а има и уникални случаи като "Нимфоманката" на Ларс вон Триер, където телата на актьорите от кръста нагоре са монтирани с тези на порно актьори от кръста надолу.

Трикове съществуват достатъчно, но някои режисьори не ги ползват.

Кино познава и достатъчно примери за напълно автентичен секс, когато актьорите, натуршчици или не, в реална любовна връзка или не, се раздават истински пред камерата и не спестяват нищо.

Някои от тези филми са всепризнати за качествено кино, други - за обикновена порнография с претенции за нещо повече. По трети споровете все още продължават.

Ето 7 от най-популярните примери за автентичен секс в киното.

#1 e-mil 12.10.2016 в 08:14:40

Сценаристът Гол Видал хич не беше гол. Достатъчно беше облечен и се казваше Гор Видал (Gore Vidal). Беше един от големите американски писатели с поне десетина книги издадени у нас.

#2 Шамито 12.10.2016 в 17:14:14

Филм в който сексът е истински е с порно послание.Радост за патологични онанисти а не за споделяне на житейски истории с цел възпитание.Но да възпитаваш е по трудно от това да доставяш удоволствие.Да си човек е скука.Затова ти предлагат перверзия за разнообразие.

#3 dedo adji 12.10.2016 в 18:35:54

Шами, никой не те връзва за стола да гледаш порно. Гледай си латино американските и турските сериали. Там няма порно и са много възпитателни, все възвишени чувства. До 30 годишна възраст всички напираха да ме възпитават. Като престанах да им обръщам внимание се почувствах човек.

#4 Шамито 12.10.2016 в 20:09:58

Боже.На 30 да се почувстваш човек.Аз те оценявах за умен а то се оказа бавно развиващ.Дълбоко съжалявам за оценката макар че най малко ти пука за моята преценка.Но днес имам рожден ден и очаквайки гостите се дракам с уж умните хора в любимата Арена.Умни и прости-да сме живи и здрави пък животът ще ни отсее.

#5 boris 13.10.2016 в 09:21:13

В тия филми, дето аз ги гледам, симуланти няма...

Новините

Най-четените