Отива им да са злодеи

Какво е нужно за една добра история? Разбира се - протагонист, на когото хората да се радват и да се възхищават. Добре е да има красавица в беда или град за спасяване. Ролята на забавния помощник също не е за изпускане. Но без какво не може нито една история - без злодей.

Истински добрите антагонисти могат да "спасят" даден филм, дори да му липсват добри и запомнящи се герои. Лошият може да бъде артистичен, да показва живи черти на характера и дори да накара публиката да го заобича.

Много са различните типове злодеи - психопатът, който коли наред безсмислено, интригантът, домогващ се до властта, интелигентният социопат, радикалният борец, който просто е преминал на грешната страна, но е твърде горд да го признае, и още много други. За всеки от тях има прекрасни примери.

В същността на качествения антагонист обаче стоят уменията както на сценариста, така и актьорските умения на този, който ще го изиграе.

А на някои актьори наистина им отива да играят злодеи. Те могат по невероятен начин да въплътят жестокостта, манипулативността и цялата злоба на тези образи.

В галерията ни можете да видите 12 актьори, на които им се отдава наистина да бъдат страхотни злодеи. Разбира се, има и още много други, така че винаги можете да споменете вашите предложения в коментарите.

#1 D-Fens 06.12.2017 в 08:47:35

" не прави талантЪТ му по-малък" Не мога да разбера толкова ли е трудно да да се научи това: "той" - талантЪТ обаче както е в случая имаме "него" - талантА. Като се правите на журналисти поне го правете като хората.

Новините

Най-четените