Филмите, които да гледаме през октомври

Октомври е тук, а с него и по-студеното и мрачно време. Не че лятото беше много "лятно", но сега е различно - ясно се усеща, че е есен. Човек може да се скрие от сивата действителност и студа в топъл киносалон, където да види някой от премиерните за месеца филми.

Трябва да се отбележи, че с изключение на един страничен филмов проект по комикс и един римейк на хорър класика, повечето нови филми през октомври са свежи и оригинални предложения. Няма го усещането от лятото, че влезе в кино човек задължително трябва да гледа или продължение на някой успешен филм, или негова "нова версия".

Този месец предлага на кинолюбителите както по-неангажиращи и екшън ориентирани заглавия, така и по-сериозни продукции като изключително топло приетия "Роди се звезда" с Лейди Гага и предизвикалият спорове отвъд Океана "Първият човек", който дава нов поглед върху първото стъпване на човешки крак върху повърхността на Луната.

От нашата галерия можете да разберете кои са премиерните филми за октомври и да подберете следващия си фаворит за двучасово откъсване от реалността.

Новините

Най-четените