Бромансите на Холивуд или що е то истинско мъжко приятелство

Няма по-силно приятелство от мъжкото. Отношенията между мъжете са много по-простички от тези, които две жени могат да споделят. Драмата е по-малко, няма ги интригите, говоренето зад гърба и излишното усложняване на простичката радост от това да си другар с някого, с когото споделяте общи интереси, чувство за хумор и на моменти детинско поведение.

"Bromance", от друга страна, е още по-силно проявление на мъжкото приятелство. Това е изключително близка връзка, в която обаче няма нищо сексуално.

Просто двама (или повече) мъже, на които им пука искрено един за друг, които се обичат по братски и не се свенят да демонстрират тази своя привързаност публично. Терминът стана популярен през последното десетилетие именно в Холивуд, където определено се усеща нуждата от искрени приятелства в един бизнес на хищници.

Сред кинозвездите определено могат да се намерят примери за такива силни приятелства. Някои от тях са започнали на снимачната площадка и продължават и до днес. Други се прехвърлят от истинския живот на екрана, когато двама приятели отново и отново се снимат заедно във филми и разработват свои общи идеи.

В нашата галерия ви показваме някои от най-силните мъжки приятелства в Холивуд, които упорито издържат теста на времето.

Новините

Най-четените