Ето от кои филми ще се лее женска красота през 2018-a

Още една година е към края си и е време да погледнем към следващата и към това какво ще ни предложи тя, за да ни накара да отидем до киносалона.

Вече са налице някои от трейлърите за 2018-а, а в доста от тях можем да видим едни от най-привлекателните жени на Холивуд.

Отсега е ясно, че догодина на голям екран мъжете ще могат да видят красавици като Алисия Викандер, Скарлет Йохансон, Чарлийз Терон. А в новата версия на "Бандата на Оушън" е събрано цяло съзвездие - Риана, Сандра Бълок, Кейт Бланшет и Ан Хатауей.

Разбира се, много от тези филми най-вероятно ще покажат и интересен и интригуващ сюжет, но възможността да гледаме някои от най-секси актрисите също не е за изпускане и със сигурност ще допринесе за добрия боксофис.

В галерията можете да видите 9 филма за 2018-а, които ще са удоволствие за гледане, особено от мъжката аудитория.

#1 Уточнител 28.12.2017 в 23:50:23

НЕКА ДА ПОЗНАЕМ ОТ ПЪРВИ ПЪТ Според утвърдената вече холивудска политкоректна левичарска традиция, ще гледаме много филми в който жени ще играят мъжки роли (и евентуално - обратното). Като водещи персонажи ще се утвърждават все повече хомосексуални и трансвестити - азиатци и за предпочитане, чернокожи...

#2 bludniq_sin 29.12.2017 в 10:25:07

Ааа не не не ... аз отказвам да гледам филми с красиви жени-режисьорите да се уволнят щото обелтивират жените и дискриминират грозните и тва си е сексуален харасмънт.

#3 dedo adji 29.12.2017 в 23:23:56

Гледай ги, блудни сине, коректни са. Освен Мила Кунис и донякъде Люси Хеил, няма нищо, което не можеш да срещнеш на цели роти във всеки мол. Имам предвид български мол, на запад такива тълпи от хубави жени няма.

Новините

Най-четените