Те вече могат да преговарят за нов отбор: Идеални 11

Зимният трансферен прозорец отвори, а още преди да настъпи новата година Ливърпул хвърли голямата бомба, плащайки рекордните за защитник 75 милиона паунда на Саутхемптън, за да привлече Върджил ван Дайк.

Не всички обаче са толкова чевръсти на пазара, колкото мърсисайдци, въпреки че и те можеха да си свършат работата още миналото лято.

От лятото върви и сагата около новите договори на Алексис Санчес и Месут Йозил. Ситуацията около двамата е далеч от ясна, а пред Арсен Венгер и ръководството на Арсенал стои дилемата дали да ги продадат още през зимата, за да не ги изпуснат като свободни агенти през 2018-а.

Разбира се, съществува и варианта и двамата да преподпишат, но засега такава вероятност съществува единствено за Йозил, но дори и при него нещата не са на 100% сигурни.

И докато всички сме се фокусирали върху Йозил и Санчес, малко незабелязан остава фактът, че в Манчестър Юнайтед също има доста футболисти с изтичащи договори. Именно „червените дяволи“ са с най-много представители в тази класация – трима.

В галерията може да видите идеалния отбор на играчите, които ще бъдат свободни агенти от лятото и вече официално могат да преговарят с други клубове.

Новините

Най-четените