Летен хаос в Бургас

Godsmack най-сетне дойдоха в България и зарадваха над 10-хилядната публика на стадион "Лазур" в Бургас. "Bulgaria you are a gift! Thank you for being so special to us. Obíchame Vi! See you soon!", написа вокалистът Съли Ерна във Фейсбук.

Първи на сцената се появиха българите The Pomorians. После бруклинската машина Biohazard помете всичко. Вокалистът Били Гразиади отиде при публиката и стъпи на металните прегради още на първите парчета от сета на бандата.

Стрaстите временно се поуспокоиха с финландците Amorphis, за да се стигне до появата на Papa Roach с гръм и трясък. Фронтменът Джейкъби Шадикс демонстрира завидна енергия и заслужено накара публиката дълго да скандира името на групата.

Най-дългоочакваният момент на фестивала дойде в 21,30 часа. Тогава на сцената връхлетяха Godsmack. Стартът беше поставен мощно с 1000 конски сили (парчето "1000hp") от едноименния албум от 2014 г. Наред с това, българската публика чу любимите си "Voodoo", "I Stand Alone" и "Love-Hate-Sex-Pain".

Съли Ерна похвали българските рок фенове и вероятно кадри от концерта ще намерят място в документален филм за Godsmack. И Papa Roach, и Godsmack обещаха да се върнат. Biohazard пък не пропуснаха да се ръкуват с всички фенове, които ги хванаха до оградите на стадиона. По всичко личи, че Summer Chaos ще намери място сред концертите на годината.

Вижте кадри от фестивала в галерията!

Bulgaria you are a gift! Thank you for being so special to us. Obíchame Vi! See you soon!

Posted by Sully Erna on Wednesday, June 17, 2015
#1 maznislav 19.06.2015 в 10:41:26

Да беше и в нормален ден и аз бих отишъл във вторник братче....

Новините

Най-четените